Skip to main content
Amerikansk "cowboyburger" og BBQ-saus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk "cowboyburger" og BBQ-saus

Amerikansk "cowboyburger" og BBQ-saus

med sprø løkringer og ovnsbakt bacon

Burger er alltid en sikker vinner, og selvfølgelig er det gøy å varierer litt, så her byr vi på en lekker oppskrift på burger med biff og masse spennende tilbehør. Vi bygger våre smakfulle burgere med perfekt stekt kjøtt, BBQ-saus, tomatskiver, bacon og løkringer. Vi serverer cowboyburgerne med ovnsbakte poteter og kremet aioli.

Tags:
Comfort Food
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Egg
Gluten
Melk
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Løk

2 g

Panamat

500 g

Poteter

62.5 g

Bacon, skiver

30 g

BBQ-saus

(Inneholder: Sulfitter, Sennep)

2 stk

Briochebrød

(Inneholder: Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam, Soya)

300 g

Storfe mørbrad

1 stk

Tomat

40 g

Aioli

(Inneholder: Sennep, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

¼ ts

Salt til poteter

1 stk

Egg til deig

2 ss

Mel til deig

1 ss

Vann til deig

¼ ts

Salt til deig

1 ss

Olje til løk

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1043 kcal
Energi (kj)4363 kj
Fett43 g
Mettet fett11 g
Karbohydrater107.3 g
Sukker19.4 g
Protein56.8 g
Natrium0.3 mg

Framgangsmåte

Bak poteter og bacon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Ta kjøtt ut av kjøleskapet, så det oppnår romtemperatur. Krydre med salt og Panamat.

Skjær poteter (uskrelt) i 2 cm biter.

Fordel poteter på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Stek i 25-30 min.

Når potetene har 12 min igjen, legg bacon på stekebrettet og stek ut tiden, til sprøtt.

Stek kjøtt
2

I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på høy varme. Brun kjøtt i 1 min på hver side. Senk varmen litt og stek i 1-2 min på hver side for medium-rare. La kjøttet hvile pakket i folie frem til servering. Kjøttet vil fortsette å steke litt mens det hviler.

TIPS: Stek kjøttet i 1-2 min mer for gjennomstekt.

Forbered råvarer
3

Skjær tomat i tynne skiver.

Skjær løk i skiver (1 cm tykke) slik at du kan skille den i ringer.

Lag løkringer
4

Visp egg, hvetemel, vann og salt i en skål, til klumpfri.

Vask stekepannen, dekk bunnen med olivenolje og varm opp på middels høy varme.

Bland løkringer inn i eggeblandingen til ringene er dekket.

Legg løkringer forsiktig i stekepannen. Stek i 1-2 min på hver side, inntil gylne. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

Varm briochebrød
5

Del briochebrød i to.

Når poteter og bacon har 5 min igjen av steketiden, legg briochebrød direkte på en rist og varm i ovnen i 3-4 min.

Server
6

Smør aioli på briochebrød. Skjær kjøtt i tynne skiver og legg på brødet.

Topp med en stor skvett BBQ-saus, tomat, bacon og løkringer.

Legg resterende løkringer og poteter på siden. Hell resterende aioli over potetene og server resterende BBQ-saus som dip.