HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarstrimler
topBanner
Vegetarstrimler

Vegetarstrimler

med ingefærris og sesammajones

Tags:RaskVegetar
Allergener:GlutenSoyaEggSennepSesamSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

12.5 ml

Soyasaus

(InneholderGluten, Soya)

150 g

Basmatiris

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvitløk

1 stk

Rødløk

1 stk

Paprika

2 stk

Gulrot

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

10 g

Sesamfrø

(InneholderSesamKan inneholdeNøtter, Peanøtter)

75 g

Asiatisk woksaus

(InneholderGluten, Soya, Sesam, Sulfitter)

240 g

Pulled beans

(InneholderGluten, Soya, Egg)

1 stk

Vårløk

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Vann (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 1)

etter behov

Smør (steg 1)

3 dl

Vann (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier825 kcal
Energi (kj)3451 kj
Fett30.6 g
Mettet fett3.2 g
Karbohydrater94.92 g
Sukker25 g
Protein39.62 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Riv ingefær. Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en stor kjele på middels varme. Tilsett ingefær og stek i 1-2 min. Tilsett vann* [3 dl | 6 dl] og kok opp. Tilsett ris og salt* [1/4 ts | 1/2 ts]. Kok under lokk på lav varme i 10 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

2

Press eller finhakk hvitløk. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær paprika i 2 cm terninger. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halve skiver. Skjær vårløk i tynne skiver og separer det hvite fra det grønne.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek løk, gulrot, det hvite av vårløken og paprika i 3-4 min, eller til møre.

4

Tilsett hvitløk, pulled beans og en klype salt* og pepper* i stekepannen og stek i 3-4 min. Tilsett asiatisk woksaus og vann* [2 ss | 4 ss] under omrøring til alt er gjennomvarmet. Ta stekepannen av varmen.

5

Bland majones, soyasaus [½ pakke, 2P] og sesamfrø i en liten skål. Rør godt før servering.

6

Anrett ingefærris toppet med pulled beans og grønnsaker i dype tallerkener. Drypp over sesammajones og pynt med det grønne av vårløken.