HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarstrimler
topBanner
Vegetarstrimler

Vegetarstrimler

med ingefærris og sesammajones

I dag lager vi forførende lekre vegetarstrimler med asiatisk woksaus! Vi steker vegetarstrimler, rødløk, gulrot, vårløk og paprika, og blander med hvitløk og woksaus. Vi serverer vegetarstrimler og grønnsaker med kremet ingefærris, og så topper vi med sesammajones og vårløk!

Tags:VegetarRask
Allergener:HveteSoyaEggSennepSesamSulfitterMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutes
20 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

½ pakke

Soyasaus

(InneholderHvete, Soya)

150 g

Basmatiris

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvitløk

1 stk

Rødløk

1 stk

Rød paprika

2 stk

Gulrot

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

10 g

Sesamfrø

(InneholderSesam)

75 g

Asiatisk woksaus

(InneholderHvete, Soya, Sesam, Sulfitter)

240 g

Pulled beans

(InneholderHvete, Soya, Egg)

1 stk

Vårløk

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Vann* (steg 4)

¼ ts

Salt* (steg 1)

etter behov

Smør* (steg 1)

(InneholderMelk)

3 dl

Vann* (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)3392 kj
Kalorier811 kcal
Fett30.48 g
Mettet fett3.08 g
Karbohydrater94.62 g
Sukker24.6 g
Protein38.04 g
Natrium4.686 mg
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Riv ingefær. Smelt en klatt smør med en skvett olivenolje i en stor kjele på middels varme. Tilsett ingefær og stek i 1-2 min. Tilsett vann [3 dl | 6 dl] og kok opp. Tilsett ris og salt [1/4 ts | 1/2 ts]. Kok under lokk på lav varme i 10 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

2

Press eller finhakk hvitløk. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær paprika i 2 cm terninger. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halve skiver. Skjær vårløk i tynne skiver og separer det hvite fra det grønne.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek løk, gulrot, det hvite av vårløken og paprika i 3-4 min, eller til møre.

4

Tilsett hvitløk, pulled beans og en klype salt og pepper i stekepannen og stek i 3-4 min. Tilsett asiatisk woksaus og vann* [2 ss | 4 ss] under omrøring til alt er gjennomvarmet. Ta stekepannen av varmen.

5

Bland majones, soysasaus [½ pakke, 2P] og sesamfrø i en liten skål. Rør godt før servering.

6

Anrett ingefærris toppet med pulled beans og grønnsaker i dype tallerkener. Drypp over sesammajones og pynt med det grønne av vårløken.