HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarisk Tortelloni
topBanner
Vegetarisk tortelloni

Vegetarisk tortelloni

med kremet calabresesaus og fersk basilikum

I dag skal vi lage herlig hyggemat i form av tortelloni i en kremet calabresesaus. Vi steker squash, cherrytomater, vårløk, sukkererter og hvitløk, og blander alt med tortelloni i calabresesaus med creme fraiche til.

Tags:Under 650 kcalOne PanRaskBarnevennligVegetar
Allergener:MelkEggGluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Squash

1 stk

Vårløk

1 stk

Hvitløk

125 g

Cherrytomater

150 g

Sukkererter

½ boks

Tomatpure

60 g

Calabresepesto

75 g

Creme fraiche

(InneholderMelk)

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(InneholderMelk, Egg, GlutenKan inneholdeSoya, Sennep)

1 pose

Basilikum

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 2)

1 dl

Vann (steg 4)

¼ ts

Sukker (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier635 kcal
Energi (kj)2659 kj
Fett24.02 g
Mettet fett12.4 g
Karbohydrater78.42 g
Sukker21.7 g
Protein22.45 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Skjær squash i 1 cm tykke, halve skiver. Skjær vårløk i tynne skiver og separer det grønne fra det hvite. Press eller finhakk hvitløk. Plukk basilikumblader.

2

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek squash, cherrytomater og det hvite av vårløken i 3-4 min, til møre. Tilsett sukkererter, hvitløk og det grønne av vårløken og stek i ytterligere 1-2 min. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper og sett til side i en skål.

3

Varm opp stekepannen til middels varme og tilsett tomatpuré [1/2 boks, 2P]. Stek i 1-2 min, til litt mørknet.

4

Rør inn calabresepesto, creme fraiche [1/2 pakke, 2P], vann [1 dl | 2 dl], tortelloni, sukker [1/4 ts | 1/2 ts], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper. La putre i 1-2 min, eller til ‘al dente’. Vend tortelloni underveis. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand i midten.

5

Tilsett stekte grønnsaker i stekepannen og rør godt til alt er dekket av saus. La putre i 1-2 min, til gjennomvarmet. Smak til med salt og pepper.

6

Fordel tortelloni med grønnsaker i dype tallerkener og topp med basilikumblader.