
Vegetarisk tortelloni
med sukkererter og hvitløkspangrattato
I dag gjør vi det enkelt med tortelloni fylt med ricotta og spinat, som vi steker med squash og sukkererter, og blander med en herlig sitronsmørsaus. Vi serverer vår kremete tortelloni med hjemmelaget pangrattato med hvitløk og mandler.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Ingredienser
300 g
Tortelloni med ricotta og spinat
(Inneholder Melk, Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)
1 pose
Basilikum
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
½ stk
Sitron
½ stk
Squash
150 g
Sukkererter
1 stk
Hvitløk
20 g
Mandler
(Inneholder Nøtter)
15 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
Ikke inkludert i matkassen din
2.5 dl
Vann (steg 4)
2 ss
Smør (steg 3)
1 ss
Hvetemel (steg 4)
½ ss
Olivenolje (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 5)
Framgangsmåte

Finhakk eller press hvitløk. Finhakk basilikum. Del sitron i to. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i tynne stenger. Grovhakk sukkererter. Grovhakk mandler.

Varm en skvett olivenolje i en middels stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett hvitløk, panko [1/2 pakke, 2P] og mandler. Stek under omrøring i 3 min. Legg i en skål og tilsett finrevet ost. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper.

Varm en skvett olivenolje og smør [2 ss I 4 ss] i en stor stekepanne og stek squash i 3 min, eller til smøret er brunet.

Tilsett grønnsaksbuljong, hvetemel [1 ss | 2 ss], vann [2,5 dl | 5 dl] og tortelloni. Kok i 2-3 min under lokk. Tilsett sukkererter og kok i 1-2 min.

Fjern pannen fra varmen, tilsett sitronsaft [2 ss | 4 ss] og rør inn basilikum. Smak til med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og pepper.

Anrett tortelloni, saus og grønnsaker på tallerkener. Strø over hvitløkspangrattato.