topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk tortelloni

Vegetarisk tortelloni

med sukkererter og hvitløkspangrattato

I dag gjør vi det enkelt med tortelloni fylt med ricotta og spinat, som vi steker med squash og sukkererter, og blander med en herlig sitronsmørsaus. Vi serverer vår kremete tortelloni med hjemmelaget pangrattato med hvitløk og mandler.

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Melk
Egg
Gluten
Hvete
Selleri
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholder Melk, Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)

1 pose

Basilikum

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

½ stk

Sitron

½ stk

Squash

150 g

Sukkererter

1 stk

Hvitløk

20 g

Mandler

(Inneholder Nøtter)

15 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 4)

2 ss

Smør (steg 3)

1 ss

Hvetemel (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier735 kcal
Energi (kj)3073 kj
Fett33.38 g
Mettet fett13.6 g
Karbohydrater79.12 g
Sukker12.8 g
Protein26.09 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Finhakk eller press hvitløk. Finhakk basilikum. Del sitron i to. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i tynne stenger. Grovhakk sukkererter. Grovhakk mandler.

Lag hvitløkspangrattato
2

Varm en skvett olivenolje i en middels stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett hvitløk, panko [1/2 pakke, 2P] og mandler. Stek under omrøring i 3 min. Legg i en skål og tilsett finrevet ost. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper.

Stek squash
3

Varm en skvett olivenolje og smør [2 ss I 4 ss] i en stor stekepanne og stek squash i 3 min, eller til smøret er brunet.

Tilbered tortelloni
4

Tilsett grønnsaksbuljong, hvetemel [1 ss | 2 ss], vann [2,5 dl | 5 dl] og tortelloni. Kok i 2-3 min under lokk. Tilsett sukkererter og kok i 1-2 min.

Tilsett sitron og krydder
5

Fjern pannen fra varmen, tilsett sitronsaft [2 ss | 4 ss] og rør inn basilikum. Smak til med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og pepper.

Server
6

Anrett tortelloni, saus og grønnsaker på tallerkener. Strø over hvitløkspangrattato.