HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarisk Tortelloni
topBanner
Vegetarisk tortelloni

Vegetarisk tortelloni

med sukkererter og hvitløkspangrattato

I dag gjør vi det enkelt med tortelloni fylt med ricotta og spinat, som vi steker med squash og sukkererter, og blander med en herlig sitronsmørsaus. Vi serverer vår kremete tortelloni med hjemmelaget pangrattato med hvitløk og mandler.

Tags:RaskVegetar
Allergener:MelkEggGlutenSelleriNøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(InneholderMelk, Egg, GlutenKan inneholdeSoya)

1 pose

Basilikum

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

½ stk

Sitron

½ stk

Squash

150 g

Sukkererter

1 stk

Hvitløk

20 g

Mandler

(InneholderNøtter)

15 g

Panko paneringsmel

(InneholderGluten)

20 g

Finrevet ost

(InneholderMelk, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 4)

2 ss

Smør (steg 3)

1 ss

Hvetemel (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier735 kcal
Energi (kj)3073 kj
Fett33.38 g
Mettet fett13.6 g
Karbohydrater79.12 g
Sukker12.8 g
Protein26.09 g
Natrium408 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Finhakk eller press hvitløk. Finhakk basilikum. Del sitron i to. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i tynne stenger. Grovhakk sukkererter. Grovhakk mandler.

2

Varm en skvett olivenolje i en middels stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett hvitløk, panko [1/2 pakke, 2P] og mandler. Stek under omrøring i 3 min. Legg i en skål og tilsett finrevet ost. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper.

3

Varm en skvett olivenolje og smør [2 ss I 4 ss] i en stor stekepanne og stek squash i 3 min, eller til smøret er brunet.

4

Tilsett grønnsaksbuljong, hvetemel [1 ss | 2 ss], vann [2,5 dl | 5 dl] og tortelloni. Kok i 2-3 min under lokk. Tilsett sukkererter og kok i 1-2 min.

5

Fjern pannen fra varmen, tilsett sitronsaft [2 ss | 4 ss] og rør inn basilikum. Smak til med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og pepper.

6

Anrett tortelloni, saus og grønnsaker på tallerkener. Strø over hvitløkspangrattato.