Valnøttpanert hyse
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Valnøttpanert hyse

Valnøttpanert hyse

med rosmarinpoteter og sprø pæresalat

Fisk er for mange en naturlig del av ukesmenyen, og denne retten byr på en spennende variant. Her er det bare å glede seg til hyse panert med hakkede valnøtter, ovnsbakte potetbåter med rosmarin, en spennende salat med pære og selleri og en sennepsrømme som setter ekstra smak på hele retten.

Tags:
Rask
Under 650 kcal
Allergener:
Selleri
Melk
Sennep
Nøtter
Gluten
Hvete
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

1 stk

Rosmarin

60 g

Salatblanding

1 stk

Pære

1 stk

Bladselleri

(Inneholder Selleri)

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

15 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

20 g

Valnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Peanøtter)

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

250 g

Hyse

(Inneholder Fisk)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 1)

½ ts

Sukker (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

½ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier620 kcal
Energi (kj)2595 kj
Fett21.6 g
Mettet fett5 g
Karbohydrater68.3 g
Sukker12.9 g
Protein39.7 g
Natrium32.8 mg

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

Ovnsbak potetbåter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter (uskrelte) i 2 cm båter.

Finhakk rosmarin.

Overfør til et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med rosmarin, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og  en klype pepper. Bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre.

Lag salat
2

I mellomtiden, skjær pære i to, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.

Skjær selleri i tynne skiver.

Skyll salat.

Ha salat, pære, selleri og en klype salt og pepper i en mellomstor skål. Tilsett eventuelt en skvett olivenolje og bland sammen rett før servering.

Lag sennepsrømme
3

Bland sennep, rømme, sukker [1/2 ts | 1 ts] og en klype salt og pepper i en liten skål.

Forbered panering
4

Finhakk valnøtter.

Bland panko, valnøtter, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og olivenolje [1 ss | 2 ss] i en mellomstor skål.

Tørk fisk lett med kjøkkenpapir. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper.

Ovnsbak fisk
5

Overfør fisk til et eget stekebrett med bakepapir. Legg pankoblanding på toppen av fisken. Press ned slik at den sitter på.

Når potetene har 10 min igjen i ovnen, sett inn fisk og bak i 8-10 min, eller til gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når den får en matt farge på innsiden.

Server
6

Anrett rosmarinpoteter, valnøtthyse og salat på tallerkener.

Server med en klatt sennepsrømme.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image