HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTagliatelle
topBanner
Tagliatelle

Tagliatelle

med kremet pesto, tomat og squash

Tags:Rask
Allergener:MelkSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

250 g

Tagliatelle

2 stk

Hvitløk

1 pose

Basilikum

8 g

Grønnsaksbuljong

½ stk

Squash

20 g

Finrevet ost

2 stk

Tomat

1 stk

Sitron

60 g

Grønn pesto

(InneholderMelk, Sulfitter)

½ pakke

Creme fraiche

(InneholderMelk)
Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier277 kcal
Energi (kj)1161 kj
Fett24.38 g
Mettet fett8.6 g
Karbohydrater8.37 g
Sukker6.4 g
Protein4.89 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær squash [1/2 stk, 2P] i halve skiver. Skjær tomat i 2 cm tykke terninger. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper*, og bland godt. Bak i ovnen i 15 min.

2

Kok opp en kjele med lettsaltet* vann*. Finhakk hvitløk. Riv sitronskall [1/4 ts | 1/2 ts] fint og skjær sitron i båter. Grovhakk basilikum. VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet.

3

Når grønnsakene har 5 min igjen av steketiden kok pasta i 3-4 min, eller til “al dente”. Spar litt pastavann* [1 ss | 2 ss] og hell av resten. Tilsett en skvett olivenolje* i kjelen med pasta og bland godt.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek hvitløk i 1 min. Tilsett creme fraiche [1/2 pakke, 2P], sitronskall, grønnsaksbuljong og pastavann*, og la putre i 1-2 min.

5

Tilsett pesto og ovnsbakt tomat og squash i stekepannen. Tilsett pasta og en skvett sitronsaft, og bland godt. Smak til med salt* og pepper*.

6

Anrett pasta i dype tallerkener. Strø over finrevet ost. Topp med basilikum. Server resterende sitronbåter på siden.