Svinekjøtt i fløtesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinekjøtt i fløtesaus

Svinekjøtt i fløtesaus

med kokte poteter og frisk eplesalat

Mørt svinekjøtt får en fantastisk smak av å bli stekt i ovnen med vår ferdige krydderblanding, Hvitløksflørt. Både søtt og syrlig er tilbehøret i dag, som består av en eplesalat med valnøtter. Vi serverer svinekjøttet med kokte poteter og en deilig kremet basilikumsaus.

Tags:
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Melk
Nøtter
Sulfitter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Hvitløksflørt

1 stk

Hvitløk

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

1 pose

Basilikum

300 g

Svin ytrefilet

500 g

Poteter

60 g

Salatblanding

1 stk

Eple

4 g

Kyllingbuljong

20 g

Valnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Peanøtter)

20 g

Honning- og sennepsdressing

(Inneholder Sulfitter, Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 5)

¼ ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier668 kcal
Energi (kj)2793 kj
Fett28.4 g
Mettet fett10.5 g
Karbohydrater58 g
Sukker14.6 g
Protein46.5 g
Natrium392 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok poteter
1

Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann.

Kok poteter i 12-15 min, eller til de enkelt kan deles med en kniv.

Hell av vannet. Krydre med en klype salt og pepper og la hvile under lokk.

Hakk basilikum
2

Finhakk basilikum.

Press eller finhakk hvitløk.

Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann.

Stek svinekjøtt
3

Skjær svinekjøtt i strimler (ca. 5 per person) på et eget skjærebrett.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Bland svinekjøtt, en skvett olivenolje, Hvitløksflørt og en klype salt og pepper i en skål.

Når stekepannen er varm, stek svinekjøtt i 3-4 min. Overfør til en tallerken.

Lag eplesalat
4

Skjær eple i tynne skiver.

Bland salatblanding, eple og honning- og sennepsdressing i en stor skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Lag basilikumsaus
5

Varm opp olivenolje [1/4 ss | 1/2 ss] i en stekepanne på middels varme.

Stek hvitløk i 1-2 min.

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], kyllingbuljong, basilikum (spar litt til pynt) og i 1-2 min, til gjennomvarmet. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en stor klype pepper.

Server
6

Anrett poteter, svinekjøtt og eplesalat på tallerkener.

Øs basilikumsaus over.

Pynt eplesalaten med valnøtter.

Strø over resterende basilikum.