Svinekjøtt i fløtesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinekjøtt i fløtesaus

Svinekjøtt i fløtesaus

med kokte poteter og frisk eplesalat

Mørt svinekjøtt får en fantastisk smak av å bli stekt i ovnen med vår ferdige krydderblanding, Hvitløksflørt. Både søtt og syrlig er tilbehøret i dag, som består av en eplesalat med valnøtter. Vi serverer svinekjøttet med kokte poteter og en deilig kremet basilikumsaus.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Barnevennlig
Hvetefri
Proteinrik
Under 50g karbo
Allergener:
Melk
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Hvitløksflørt

1 stk

Hvitløk

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

1 pose

Basilikum

300 g

Svin ytrefilet

500 g

Poteter

60 g

Salatblanding

1 stk

Eple

4 g

Kyllingbuljong

20 g

Valnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Peanøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 5)

¼ ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier634 kcal
Energi (kj)2653 kj
Fett25.7 g
Mettet fett10.2 g
Karbohydrater55.6 g
Sukker12.7 g
Protein46.2 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok poteter
1

Kok opp en stor kjele med lettsaltet* vann*. Kok poteter i 15 min, eller til de enkelt kan deles med en kniv. Hell av vannet. Krydre med en klype salt* og pepper* og la hvile under lokk.

Hakk basilikum
2

Finhakk basilikum. Press eller finhakk hvitløk. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann.

Stek kjøtt
3

Skjær svinekjøtt i strimler (ca. 5 per person) på et eget skjærebrett. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Bland svinekjøtt, en skvett olivenolje*, Hvitløksflørt og en klype salt* og pepper* i en skål. Når stekepannen er varm, stek svinekjøtt i 3-4 min. Overfør til en tallerken.

Lag eplesalat
4

Skjær eple i tynne skiver. Bland salatblanding og eple i en stor skål. Krydre med en klype salt* og pepper*. Tilsett evt. en skvett olivenolje* om du ønsker.

Lag fløtesaus
5

Varm opp en skvett olivenolje* [1/4 ss | 1/2 ss] i en stekepanne på middels varme. Stek hvitløk i 1-2 min. Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], kyllingbuljong, basilikum (spar litt til pynt) og i 1-2 min, til gjennomvarmet. Krydre med salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en stor klype pepper*.

Server
6

Anrett poteter, svinekjøtt og eplesalat på tallerkener. Øs fløtesaus over. Pynt eplesalaten med valnøtter. Strø over resterende basilikum.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image