Skip to main content
Stuffed pepper with planted-based meat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Stuffed pepper with planted-based meat

and wild rice

Tags:
Vegetar
Allergener:
Gluten
Bygg
Soya
Sulfitter
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid40 minutter
40 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Paprika

150 g

Basmati villris

1 stk

Gulrot

1 stk

Bladpersille

160 g

Vegetardeig

(Inneholder: Gluten, Bygg, Soya)

35 g

Tomatpure

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

25 g

Mozzarella, strimlet

(Inneholder: Melk)

75 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

½ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier530 kcal
Energi (kj)2218 kj
Fett13.8 g
Mettet fett5.3 g
Karbohydrater71.8 g
Sukker9 g
Protein27 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image