HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSterk Kyllingwok
topBanner
Sterk kyllingwok

Sterk kyllingwok

med fullkornsnudler og speilegg (OBS! Egg medfølger ikke)

Tags:Rask
Allergener:SoyaSesamSulfittergluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

300 g

Kyllinglårfilet, strimler

1 stk

Rødløk

1 stk

Hvitløk

½ stk

Chili

1 stk

Vårløk

75 g

Asiatisk woksaus

(InneholderSoya, Sesam, Sulfitter, gluten)

75 g

Rødkål

½ stk

Gulrot

125 g

Brokkoli

25 ml

Soyasaus

(InneholderSoya, gluten)

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholdergluten)

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier773 kcal
Energi (kj)3233 kj
Fett26.98 g
Mettet fett7.3 g
Karbohydrater75.24 g
Sukker19.4 g
Protein48.92 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en stor kjele med lettsaltet* vann*. Varm opp olivenolje* [1 ss I 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek egg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller til eggehviten er fast og plommen som du vil ha den. Sett til side på en tallerken og krydre med en klype salt* og pepper*.

2

Varm opp en skvett olivenolje* (ved behov) i samme stekepanne på middels høy varme. Krydre kylling med en klype salt*. Stek kylling i 4-5 min, til gyllen og gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

3

Skjær rødløk i 2 cm båter. Skjær gulrot [1/2 stk, 2P] i 1/2 cm tynne staver. Skjær brokkoli [1/2 stk, 2P] i små buketter. Press eller finhakk hvitløk. Senk varmen på pannen til middels varme og tilsett rødkål, gulrot, brokkoli, rødløk, hvitløk, asiatisk woksaus, soyasaus, en klype salt* og pepper*. Stek under omrøring i 4-5 min.

4

Del chili [1/2 stk, 2P] i to, fjern frøene og skjær i tynne skiver. Skjær vårløk i tynne skiver. Kok nudler i 1-2 min, til myke. Spar på litt av kokevannet [1/2 dl | 1 dl] og hell av resten.

5

Tilsett ferdige nudler og kokevannet i stekepannen med kylling, og rør inn i 1 min.

6

Anrett kyllingwok i dype tallerkener (sørg for å få med all sausen). Topp med speilegg. Pynt med vårløk og chili. TIPS: Smak deg til med chili - det er sterkt.