topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprøstekt blomkål

Sprøstekt blomkål

med frisk salat og krydrede potetbåter

Sett gaffelen i smakfulle, sprøstekte blomkålsbuketter og gylne potetbåter krydret med vår egne krydderblanding, Ginger Ninja. Den forfriskende salaten er med på å lage en perfekt balansert rett.

Tags:
Enkel
Under 650 kcal
Vegetar
Allergener:
Sennep
Egg
Gluten
Hvete
Melk
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

275 g

Blomkål

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

4 g

Panamat

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

60 g

Salatblanding

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 5)

½ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier641 kcal
Energi (kj)2681 kj
Fett27.67 g
Mettet fett4.8 g
Karbohydrater81.82 g
Sukker19.3 g
Protein15.13 g
Natrium0 mg

Bakeplate

Framgangsmåte

Bak potetbåter
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm båter. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje. Krydre med Ginger Ninja, og en klype salt og pepper. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, eller til møre

Panér blomkål
2

Skjær blomkål i små buketter (ca. 2 cm). Bland majones, blomkål, Panamat, salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper i en skål. Bland godt. Tilsett panko og sørg for at blomkålen er dekket.

Bak blomkål
3

Fordel blomkål på et nytt stekebrett med bakepapir. Hell all pankoen over blomkålen. Bak i ovnen i 20-25 min, til gyllen. TIPS: Spre blomkålen utover stekebrettet, så blir de jevnt stekt.

 

Forbered grønnsaker
4

Skjær tomat og agurk i 2 cm tykke terninger. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann.

Bland salat
5

Bland salatblanding, tomat, agurk, olivenolje [1/2 ss | 1 ss] og en klype salt og pepper i en skål.

Server
6

Anrett potetbåter, sprøstekt blomkål og salat på tallerkener. Drypp over BBQ-saus. Server rømme [1/2 pakke, 2P] ved siden av.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image