
Sprøstekt blomkål
med frisk salat og krydrede potetbåter
Sett gaffelen i smakfulle, sprøstekte blomkålsbuketter og gylne potetbåter krydret med vår egne krydderblanding, Ginger Ninja. Den forfriskende salaten er med på å lage en perfekt balansert rett.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Ingredienser
60 g
Salatblanding
½ pakke
Rømme
(Inneholder Melk)
4 g
Panamat
500 g
Poteter
550 g
Blomkål
100 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder Sennep, Egg)
Ikke inkludert i matkassen din
½ ss
Olivenolje (steg 2)
½ ss
Olivenolje (steg 5)
Framgangsmåte
Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm båter. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*. Krydre med Ginger Ninja, og en klype salt* og pepper*. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, eller til møre.
Skjær blomkål i små buketter (ca 2 cm). Bland majones og blomkål i en skål. Bland panko, Panamat og olivenolje* [1/2 ss | 1 ss] med en klype salt* og pepper* i en ny skål. Bland krydderoljen i skålen med blomkål, til dekket. TIPS: Bruk mindre krydder hvis du ikke liker sterk mat.
Fordel blomkål på et nytt stekebrett med bakepapir. Bak i ovnen i 20-25 min, til gyllen.
Skjær tomat og agurk i 2 cm tykke terninger. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann.
Bland salatblanding, tomat, agurk, olivenolje* [1/2 ss | 1 ss] og en klype salt* og pepper* i en sk
Anrett potetbåter, sprøstekt blomkål og salat på tallerkener. Drypp over BBQ-saus. Server rømme ved siden av.