topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprøstekt blomkål

Sprøstekt blomkål

med frisk salat og krydrede potetbåter

Sett gaffelen i smakfulle, sprøstekte blomkålsbuketter og gylne potetbåter krydret med vår egne krydderblanding, Ginger Ninja. Den forfriskende salaten er med på å lage en perfekt balansert rett.

Tags:
Vegetar
Enkel
Allergener:
Melk
Egg
Sennep
Gluten
Hvete
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

60 g

Salatblanding

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

4 g

Panamat

500 g

Poteter

550 g

Blomkål

100 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier834 kcal
Energi (kj)3488 kj
Fett49.1 g
Mettet fett6.7 g
Karbohydrater77.8 g
Sukker22.4 g
Protein17.5 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

Lag potetbåter
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm båter. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*. Krydre med Ginger Ninja, og en klype salt* og pepper*. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, eller til møre.

Panér blomkål
2

Skjær blomkål i små buketter (ca 2 cm). Bland majones og blomkål i en skål. Bland panko, Panamat og olivenolje* [1/2 ss | 1 ss] med en klype salt* og pepper* i en ny skål. Bland krydderoljen i skålen med blomkål, til dekket. TIPS: Bruk mindre krydder hvis du ikke liker sterk mat. 

Bak blomkål
3

Fordel blomkål på et nytt stekebrett med bakepapir. Bak i ovnen i 20-25 min, til gyllen.


Forbered grønnsaker
4

Skjær tomat og agurk i 2 cm tykke terninger. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann.

Bland salat
5

Bland salatblanding, tomat, agurk, olivenolje* [1/2 ss | 1 ss] og en klype salt* og pepper* i en sk

Server
6

Anrett potetbåter, sprøstekt blomkål og salat på tallerkener. Drypp over BBQ-saus. Server rømme ved siden av.