HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSøt Chilimarinert Svinekjøtt
topBanner
Søt chilimarinert svinekjøtt

Søt chilimarinert svinekjøtt

med stekt brokkolini og buljongkokt jasminris

Mørt svinekjøtt får en fantastisk smak av å bli stekt med søt chilisaus, soyasaus, ingefær og limesaft. Det gode tilbehøret byr på stekt brokkolini og buljongkokt jasminris.

Tags:Rask
Allergener:HveteSoyaGluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Hvitløk

75 g

Brokkolini

25 ml

Soyasaus

(InneholderHvete, Soya, Gluten)

150 g

Jasminris

4 g

Grønnsaksbuljong

½ stk

Ingefær

1 stk

Gulrot

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

40 g

Søt chilisaus

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier628 kcal
Energi (kj)2626 kj
Fett11.47 g
Mettet fett2.3 g
Karbohydrater83.09 g
Sukker18.2 g
Protein45.49 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl] og grønnsaksbuljong. Tilsett ris og salt* [1/4 ts | 1/2 ts], rør godt og sett lokk på. Senk til lav varme og kok i 12 min. Fjern kjelen fra varmen og la hvile til servering. TIPS: Risen skal dampes - så ikke smugtitt!

2

Skjær gulrot i 1/2 cm store strimler. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær brokkolini [1/2 pakke, 2P] i 3 cm store biter. Finhakk hvitløk. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter. Skjær svinekam i 2 cm store biter på et eget skjærebrett.

3

Varm opp en skvett olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot, rødløk og brokkolini i 3-4 min. Tilsett hvitløk og stek i 1 min.

4

Bland søt chilisaus, soyasaus, ingefær og en stor skvett limesaft i en skål. Krydre grønnsakene med en klype salt* og pepper*. Overfør til en skål med lokk for å holde varmen.

5

Varm opp en skvett olivenolje* (ved behov) i stekepannen på middels høy varme. Stek svinekjøtt i 4-5 min. Tilsett saus de siste 30 sek, og rør godt.

6

Anrett ris og grønnsaker på tallerkener. Topp med svinekjøtt med saus. Pynt med koriander. Server limebåter på siden.