HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSoppburger
topBanner
Soppburger

Soppburger

med bacon, coleslaw, majones & speilegg (OBS! Egg medfølger ikke)

Tags:One PanRaskBarnevennligLett å lage
Allergener:EggSennepglutenmelkSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

125 g

Bacon, skiver

200 g

Sjampinjong

1 stk

Rødløk

1 g

Tørket timian

½ stk

Sitron

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

1 stk

Gulrot

150 g

Kålblanding

50 g

Briochebrød

(InneholderEgg, Sennep, gluten, melkKan inneholdesoya, sesam)

1 g

Ketchup

2 stk

Ay Cajun-ba

(InneholderSulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

Egg (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier542 kcal
Energi (kj)2267 kj
Fett38.99 g
Mettet fett11 g
Karbohydrater19.57 g
Sukker15.4 g
Protein21.79 g
Natrium0.5 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 180°C/200°C (varmluft). Varm opp en stor tørr stekepanne på middels høy varme. Spre bacon ut på pannen og stek i 3-4 min på hver side, inntil de er sprø. Sett bacon til side på en tallerken med kjøkkenpapir. Behold baconfett i stekepannen.

2

Grovhakk sopp. Skjær rødløk i tynne halve skiver. Tilsett sopp og løk i stekepannen med baconfett. Tilsett timiam og krydre med salt* og pepper*. Stek på høy varme inntil sopp er gylden, 4-5 min. 


3

Skjær sitron i båter. Riv gulrot. Bland sitronsaft [1 ss | 2 ss] og halvparten av majones i en mellomstor bolle. Tilsett kålmix og gulrot. Gni salt* og pepper* inn i kålen med hendene.

4

Varm opp en smule olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Knekk egg* [2 | 4 ]  ned i stekepannen. Stek til eggehviten er fast og plommen som du vil ha den, 4-6 min.

5

Del burgerbrød i to på midten. Varm dem på rist i ovnen i 3-4 min eller til de er gjennomvarme. Bland ketchup, Ay Cajun-ba [1 ts | 2 ts] og resterende majones i en liten skål. 


6

Smør burgerbrød med cajunmajones og fyll dem med sopp, bacon og ⅓ coleslaw. Topp med et speilegg. Serveres med resterende coleslaw ved siden av.