HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSchnitzel
topBanner
Schnitzel

Schnitzel

med pæreslaw og BBQ-saus

Tags:Rask
Allergener:glutenSulfitterSennepmelkEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Sitron

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

60 g

BBQ-saus

(InneholderSulfitter, Sennep)

1 stk

Agurk

1 stk

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

40 g

Pære

300 g

Aioli

(InneholderSennep, Egg)

1 pose

Svin ytrefilet

150 g

Gressløk

1 stk

Strimlet salat (kål, endivie, gulrot)

Ikke inkludert i matkassen din

Egg* (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier496.4 kcal
Energi (kj)2076.9375 kj
Fett18.2495 g
Mettet fett2.7 g
Karbohydrater32.9045 g
Sukker19.9 g
Protein43.3315 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Pisk egg* [1 stk I 2 stk] i en skål. I en annen skål blander du panko, finrevet ost og en klype salt* og pepper*. Skjær svinekam i to like tynne fileter.

2

Dypp svinekjøtt først i egg*, deretter i pankoblandingen. Overfør til en ren tallerken, klar for steking.

3

Dekk bunnen til en stekepanne med olivenolje* og varm opp til middels høy varme. Stek panert svinekjøtt i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med papir for å absorbere overflødig olivenolje*. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt. TIPS: Tilsett mer olivenolje* hvis kjøttet fester seg til stekepannen.

4

Skjær pære i tynne skiver. Grovhakk agurk. Finhakk gressløk. Skjær sitron i båter.

5

Bland strimlet salat, pære, agurk, aioli, en skvett sitronsaft, en skvett vann* og halvparten av gressløken i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.

6

Fordel svinekjøtt på tallerkener. Serveres med pæreslaw og BBQ-saus på siden. Toppes med resterende gressløk.