Panerte karrireker i bao-boller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panerte karrireker i bao-boller

Panerte karrireker i bao-boller

med sprø og syrlig kålsalat og majones

Bao buns er perfekte når du har begynt å gå lei av taco, men fortsatt elsker konseptet med mat i brød! Her serverer vi dem fylt med pankopanerte reker i en rød karriglaze og en sprø kålsalat toppet med peanøtter.

Tags:
Rask
Spis meg først
Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Egg
Senf
Crustaceans
Jordnødder

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

6 stk

Bao-boller

25 g

Panko paneringsmel

1 stk

Koriander

25 g

Majones

30 g

Rød karripasta

150 g

Kongereker

75 g

Rødkål

2 stk

Gulrot

1 stk

Tomat

1 stk

Lime

20 g

Saltede peanøtter

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

1 dl

Mel til panering

1 stk

Egg til panering

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til reker

1 ss

Vann til glaze

1 ss

Ketchup til glaze

1 ts

Sukker til glaze

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier741 kcal
Energi (kj)3099 kj
Fett32.9 g
Mettet fett5 g
Karbohydrater81.4 g
Sukker25.1 g
Fiber9.4 g
Protein26.5 g
Kolesterol78.1 mg
Natrium73.3 mg
Potassium42.8 mg
Calcium19.9 mg
Iron0.3 mg

Framgangsmåte

Bland salat
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Grovhakk tomat.

Halver lime.

Riv gulrot grovt.

Bland rødkål, tomat, gulrot, olivenolje, en stor skvett limesaft, salt og en klype pepper i en stor skål. Sett til side.

Paner reker
2

Tørk reker med kjøkkenpapir og legg over i en mellomstor skål.

Bland med hvetemel, salt og en klype pepper.

Pisk egg i en liten skål, og bland deretter i skålen med reker. Bruk halvparten av det piskede egget for 2P.

Bland glaze
3

Bland rød karripasta, ketchup, sukker og vann i en stor skål.

Plukk korianderblad.

Stek reker
4

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.

Tilsett panko i skålen med reker rett før servering, og bland til rekene dekkes.

Stek reker i 1-2 min per side, eller til gylne og gjennomstekte. Snu dem forsiktig.

Tilsett og vend reker i glaze rett før servering.

TIPS: Rekene er matt i midten.

Varm brød
5

Klipp hull i hver side av pakken med bao-boller. Varm på full effekt i mikrobølgeovnen i 70 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyll bao-boller med reker, koriander og en klatt majones.

Server med kålsalat toppet med peanøtter.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image