Våre matkasserHjelpGavekort
Rask pasta arrabiata
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask pasta arrabiata

Rask pasta arrabiata

med stekt bacon og finrevet ost

SUPERRASK

Arrabiata er betegnelsen på en sterk, italiensk tomatsaus, så i dag blir det en middag med futt i! Denne pastaretten byr på en smaksfest med chili, hvitløk, paprika og bacon. Gled deg til en varmende og kremet pastarett!

Tags:
Rask
Sterk
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Egg
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 boks

Tomatpure

1 pakke

Spaghetti

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)

140 g

Bacon, terninger

1 g

Chiliflak

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 stk

Løk

1 stk

Paprika

4 g

Hvitløksflørt

125 g

Cherrytomater

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

4 g

Kyllingbuljong

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier677 kcal
Energi (kj)2831 kj
Fett22.3 g
Mettet fett9.3 g
Karbohydrater84 g
Sukker20.3 g
Protein29.6 g
Natrium392.6 mg

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp saltet vann i en stor kjele.

Kok spaghetti i 8-9 min, eller til ‘al dente’.

Spar litt pastavann [2 dl | 4 dl], og hell av resten.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann. 

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er ferdig, men at den fremdeles har litt tyggemotstand.

Stek bacon og grønnsaker
2

Skjær paprika i 2 cm biter.

Skjær løk i tynne skiver. 

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek bacon, løk, cherrytomater, paprika, Hvitløksflørt og chiliflak i 3-4 min, eller til mykt. 

TIPS: Liker du ikke sterk mat, reduser eller dropp chiliflak.

Lag saus og bland sammen
3

Tilsett balsamico, sukker [½ ts | 1 ts], tomatpuré, kyllingbuljong og pastavann [1 dl | 2 dl]. Rør godt.

La putre i 1 min, eller til pasta er ferdigkokt. 

Tilsett spaghetti, og rør godt. 

Smak til med en klype salt og pepper. Rør godt.

TIPS: Tilsett litt mer pastavann om sausen føles for tykk. 

Servér
4

Anrett pasta arrabiata i dype tallerkener.

Riv basilikumblad.

Strø over basilikum og finrevet ost.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image