HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRask Calabresepasta
topBanner
Rask calabresepasta

Rask calabresepasta

med stekt kjøttdeig og valnøtter

I dag kan vi friste med en rask, enkel og smakfull pasta med calabresesaus, stekt kjøttdeig, cherrytomater og ruccolasalat. Vi steker kjøttdeig og cherrytomater, før vi blander inn calabresepesto, matfløte, revet ost og pasta. Alt toppes med ruccola og valnøtter.

Tags:Rask
Allergener:GlutenMelkEggNøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

270 g

Rigatoni

(InneholderGlutenKan inneholdeSoya)

60 g

Calabresepesto

20 g

Finrevet ost

(InneholderMelk, Egg)

150 ml

Matfløte

(InneholderMelk)

20 g

Ruccola

10 g

Valnøtter

(InneholderNøtterKan inneholdeSesam, Peanøtter)

1 stk

Hvitløk

125 g

Cherrytomater

½ pose

Basilikum

250 g

Kjøttdeig

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier1021 kcal
Energi (kj)4273 kj
Fett43.6 g
Mettet fett21.4 g
Karbohydrater105.18 g
Sukker21.3 g
Protein49.91 g
Natrium50 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med saltet vann. Kok rigatoni i 11-12 min, eller til ’al dente’. Spar litt pastavann [2 dl | 4 dl] og hell av resten. Drypp en skvett olivenolje over pastaen om ønskelig, slik at den ikke klistrer seg sammen. TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

2

Finhakk basilikum [½ pose, 2P]. Finhakk eller press hvitløk. Grovhakk valnøtter [½ pakke, 2P]. Skyll og tørk ruccola [½ pakke, 2P].

3

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 1-2 min. Tilsett hvitløk og cherrytomater og stek i ytterligere 1-2 min. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

4

Senk til middels varme og tilsett calabresepesto og matfløte [½ pakke, 2P]. Rør godt. La småkoke i 1-2 min, eller til tyknet.

5

Tilsett pastavann [1,5 dl | 3 dl], finrevet ost og basilikum [½ pakke, 2P]. Rør godt og tilsett pasta. Krydre med en klype salt og pepper.

6

Anrett pasta i dype tallerkener. Strø over valnøtter og ruccola.