Skip to main content
Rask cajunkrydret rekebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask cajunkrydret rekebowl

Rask cajunkrydret rekebowl

med kremet kokosris og sterk mangosalat

I dag frister vi med cajunkrydrede reker stekt med smør og hvitløk. Tilbehøret i dag er kremet kokosris og en sterk og frisk mangosalat med kål og chili. Denne nydelige retten er ferdig på 20 minutter!

Tags:
Rask
Superrask
Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite
Egg
Senf
Crustaceans

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Ay Cajun-ba

150 g

Jasminris

1 stk

Hvitløk

75 g

Rødkål

50 g

Majones

1 stk

Lime

150 g

Kongereker

15 g

Revet kokos

½ g

Chiliflak

1 stk

Koriander

1 stk

Mango

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

¼ ts

Salt til salat

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til reker

½ ss

Olje til steking

2 ss

Smør til steking

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier850 kcal
Energi (kj)3555 kj
Fett47.5 g
Mettet fett16.2 g
Karbohydrater87.4 g
Sukker22.9 g
Fiber7.1 g
Protein17.5 g
Kolesterol78 mg
Natrium40.5 mg
Potassium42.8 mg
Calcium19.9 mg
Iron0.3 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.

Fjern fra varmen og tilsett kokos.

Lag mangosalat
2

I mellomtiden, del lime i to. Bland majones og en skvett limesaft i en liten skål.

Skrell mango og skjær langs sidene av steinen slik at du får to deler. Skjær mango i 2 cm biter.

Bland mango, rødkål, salt, chiliflak og olivenolje i en stor skål. Sett til side.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Stek reker
3

Finhakk eller press hvitløk. Krydre reker med en klype salt. Varm opp olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek reker og Ay Cajun-ba i 1-2 min på hver side, eller til gjennomstekte.

Tilsett smør og hvitløk. Rør godt. Stek i ytterligere 1 min, eller til velduftende.

TIPS: Reken er ferdige når de er rosa utenpå og matte i midten.

Server
4

Anrett ris og mangosalat i dype tallerkener.

Legg reker over risen og topp med en klatt limemajones.

Riv korianderblader grovt og dryss over.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image