
Pasta med kjøttsaus har dere sikkert spist mange ganger, og det med god grunn. Vår bolognesevariant vil garantert ikke skuffe! Vi vender pastaen i en fyldig saus med kjøttdeig, tomat, middelhavskrydder og mornaysaus, og topper den med revet ost, squash og fersk basilikum.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
100 g
Mornaysaus
(Inneholder: Melk)
1 stk
Basilikum
4 g
Middelhavsdrøm
390 g
Hakkede tomater
250 g
Kjøttdeig av storfe
4 g
Buljong
½ stk
Squash
10 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
180 g
Linguine
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sennep, Soya)
1 ss
Olje til steking
1 ts
Sukker til saus
½ ts
Salt til saus

Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Kok linguine i 8 min, eller til 'al dente'. Hell ut vannet.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttdeig, Middelhavsdrøm og buljong i 4-5 min, til gjennomstekt.
I mellomtiden, skrell squash i lange bånd med en potetskreller.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Tilsett hakkede tomater og sukker i stekepannen, og la putre i 2-3 min.
Tilsett mornaysaus og salt.
Bland inn ferdigkokt linguine.

Anrett linguine og kjøttsaus i skåler.
Topp med ost, squash, revne basilikumblad og eventuelt en skvett olivenolje.

