HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRagu I Rødvinssaus
topBanner
Ragu i rødvinssaus

Ragu i rødvinssaus

med spaghetti og italiensk hardost

Ragu i rødvinssaus med spaghetti og italiensk hardost

Tags:Rask
Allergener:GlutenSulfitterSoyaSennepMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

250 g

Kjøttdeig

270 g

Spaghetti

(InneholderGlutenKan inneholdeSoya)

2 g

Middelhavsdrøm

1 pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

2 stk

Gulrot

60 g

Rødvinssaus

(InneholderSulfitter)

4 g

Hvitløksflørt

15 g

Worcestersaus

(InneholderGluten, Soya, Sennep)

20 g

Italiensk hardost, flak

(InneholderMelk)

1 pose

Basilikum

Ikke inkludert i matkassen din

1 ts

Sukker (steg 3)

½ ts

Salt (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier938 kcal
Energi (kj)3924 kj
Fett24.45 g
Mettet fett10.3 g
Karbohydrater127.41 g
Sukker39.4 g
Protein51.53 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med saltet vann*. Kok spaghetti i 8-9 min, eller til ‘al dente’. Spar litt pastavann [1 dl | 2 dl]. Hell av resten. Bland en skvett olivenolje* med pastaen i kjelen om ønskelig. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men har litt tyggemotstand i midten.

2

Riv gulrot (uskrellet). Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Tilsett kjøttdeig, gulrot, middelhavsdrøm [½ pakke, 2P], hvitløksflørt og salt* [½ ts | 1 ts]. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden og stek i 4-5 min. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

3

Tilsett worcestersaus, hakkede tomater, rødvinssaus, pastavann* og sukker* [1 ts | 2 ts]. Kok opp, senk deretter til middels varme og la småkoke i 5-6 min, til sausen tykner. Grovhakk basilikum. Spar noen hele basilikumbladertil pynt. TIPS: Tilsett en skvett vann om sausen blir for tykk.

4

Rør inn hakket basilikum og kok i ytterligere 1-2 min.

5

Vend spaghetti inn i sausen. Smak til med en klype salt* og pepper*. TIPS: Bland alt i kjelen om det er enklere.

6

Anrett ragu og spaghetti i dype tallerkener. Topp med italiensk hardost og resterende basilikumblader.