
Prosciutto wrapped pork tenderloin
with oyster mushrooms and truffle mash
Allergener:
Melk
•Sulfitter
•Hvete
•Gluten
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Samlet tid30 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
300 g
Svinefilet
200 g
Østershatter
2 stk
Hvitløk
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
8 ml
Trøffelolje
50 g
Prosciutto
400 g
Bakepotet
1 pose
Estragon
4 g
Kyllingbuljong
150 g
Brokkolini
10 g
Pinjekjerner
(Kan inneholde Hvete, Nøtter, Peanøtter, Sesam, Bygg, Havre, Rug, Spelt)
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Sulfitter, Hvete, Gluten)
Ikke inkludert i matkassen din
3 ss
Melk (steg 1)
½ ts
Salt (steg 1)
½ ss
Olivenolje (steg 2)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 3)
1 ss
Smør (steg 5)
½ dl
Vann (steg 5)
•Bakeplate
•Stekepanne
•Kasserolle
Framgangsmåte
1
2
3
4
5
6