Thai veggie green curry soup
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Thai veggie green curry soup

with fresh udon noodles and garlic-chili oil

Tags:
Tilberedning 10 min
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

40 g

Grønn karripasta

180 ml

Kokosmelk

25 ml

Soyasaus

1 stk

Sitrongress

1 stk

Koriander

440 g

Udon nudler

1 g

Chiliflak

½ stk

Sprøstekt løk

1 stk

Lime

1 stk

Pak choi

100 g

Østershatter

½ stk

Hvitløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

2 ss

Olje til chiliolje

2.5 dl

Vann til suppe

¼ ts

Salt til grønnsaker

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier751 kcal
Energi (kj)3143 kj
Fett41.1 g
Mettet fett18.6 g
Karbohydrater74.5 g
Sukker6 g
Fiber9.2 g
Protein18.3 g
Natrium7000.3 mg
Potassium266 mg
Calcium57.3 mg
Iron1 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image