Skip to main content
Pistasj- og tranebærpanert geitost
Pistasj- og tranebærpanert geitost

Pistasj- og tranebærpanert geitost

Delevennlig rett | med sprøstekt baguette

Lekre og enkle oppskrifter til hverdagens små øyeblikk. Hver oppskrift har enkle instruksjoner med kun 4 trinn og alle ingrediensene du trenger til en delevennlig rett. Kremet geitost rullet i en sprø og søtaktig blanding av hakkede pistasjnøtter og tørkede tranebær. Perfekt som en liten forrett, på ostefatet eller som en del av en frisk salat.

Allergener:
Melk
Hvete
Gluten
Nødder
pistasjnøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
10 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

100 g

Geitost

(Inneholder: Melk)

1 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder: Hvete, Gluten)

20 g

Pistasjnøtter

(Inneholder: Nødder, pistasjnøtter)

20 g

Tranebær

(Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter, Sesam)

1 stk

Rosmarin

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til brød

¼ ts

Salt til brød

Næringsinnhold

Kalorier460 kcal
Energi (kj)1927 kj
Fett24.5 g
Mettet fett10.1 g
Karbohydrater44 g
Sukker7.5 g
Protein14.9 g
Natrium0.6 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak baguette
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skjær baguette i 1,5 cm tykke skiver og plasser på et stekebrett med bakepapir. Topp med olivenolje og salt.

Bak i ovnen i 6-8 min, eller til gylne og sprø.

Forbered panering
2

I mellomtiden, finhakk tranebær, rosmarin og pistasjnøtter. Bland sammen i en dyp tallerken.

Paner geitost
3

Ta geitost ut av pakningen.

Rull hver skive i pistasj- og tranebærblanding.

Server
4

Anrett panert geitost på en tallerken.

Server med baguette på siden.