
Pannestekte halloumilapper
med fyldig salat og asiatisk dressing
Prøv denne klassikeren i japansk forkledning! Halloumilapper med friske asiatiske smaker i form av vårløk, kål og gulrøtter. Kombinert med lime og en smakfull asiatisk dressing med majones. En forfriskende rett som er enkel å tilberede og som gir en storslått smaksopplevelse! Japansk-inspirerte lapper blir lett din nye favorittrett!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Ingredienser
150 g
Kålblanding
(Kan inneholde Selleri)
50 g
Asiatisk majones
(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)
1 pose
Koriander
1 stk
Halloumi
(Inneholder Melk)
1 stk
Gulrot
1 stk
Vårløk
1 stk
Agurk
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
½ g
Chiliflak
1 stk
Lime
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder Sennep, Egg)
Ikke inkludert i matkassen din
2 stk
Egg (steg 2)
6 ss
Hvetemel (steg 2)
1 ss
Olivenolje (steg 4)
Framgangsmåte

Riv gulrot (uskrellet) og halloumi grovt.
Finhakk vårløk.
Skjær agurk i 1 cm store biter.

Pisk egg [2 stk | 4 stk], Ginger Ninja, grønnsaksbuljong og hvetemel [1 dl | 2 dl] i en skål.
Bland inn gulrot, halloumi, vårløk og en klype chiliflak.
TIPS: Dropp chiliflak om du ikke liker sterk mat.

Varm opp nok olivenolje til å dekke bunnen til en stekepanne på middels høy varme.
Bruk en skje til å forme 2 stk. lapper per person i stekepannen.
Stek lapper i 3-4 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt. Overfør til en ren tallerken med kjøkkenpapir på.

Mens lappene steker, skjær lime i båter.
Grovhakk peanøtter.
Bland olivenolje [1 ss | 2 ss] med en stor skvett limesaft i en skål. Krydre med en klype salt og pepper. Tilsett kålblanding, agurk og peanøtter. Bland godt.

Grovhakk koriander.

Anrett halloumilapper og salat på tallerkener.
Pynt med koriander og server asiatisk majones og limebåter på siden.