HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPannestekt Torsk
topBanner
Pannestekt torsk

Pannestekt torsk

med fennikelsalat og smørpoteter

I dag står pannestekt torsk topped med persille og kokte smørpoteter på menyen. Vi serverer torsk med kokte poteter blandet med smør og spennende tilbehør i form av en frisk fennikelsalat med eple og crème fraiche.

Tags:Under 650 kcalRask
Allergener:MelkFisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Fennikel

1 stk

Eple

150 g

Creme fraiche

(InneholderMelk)

250 g

Torsk

(InneholderFisk)

500 g

Poteter

1 pose

Kruspersille

½ stk

Sitron

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier658 kcal
Energi (kj)2753 kj
Fett31.63 g
Mettet fett18.7 g
Karbohydrater57.24 g
Sukker15 g
Protein33.01 g
Natrium0.1 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med saltet* vann*. Kok poteter i 13-15 min, til møre. Hell av vannet. Krydre med en klype salt* og pepper*, og tilsett smør* [1 ss | 2 ss]. La hvile under lokk.

2

Del fennikel i to og skjær i tynne skiver (så tynne som mulig). Del eple i to, fjern kjernen og skjær i tynne skiver. Finhakk persille. Riv en klype sitronskall og del sitron i to. VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet.

3

Bland eple, fennikel og creme fraiche i en skål. Krydre med salt* og pepper*.

4

Bland persille og sitronskall [1 ts | 2 ts] i en ny skål. Krydre med salt* og pepper*.

5

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Klapp fisk tørr med kjøkkenpapir. Krydre med en klype salt* og pepper* på hver side. Stek fisk i 2-3 min på hver side. Press over en skvett sitronsaft. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

6

Anrett fisk på tallerkener og topp med sitronblanding. Server fennikelsalat og smørpoteter på siden.