Skip to main content
Panert svinekam

Panert svinekam

med hvitløksris, brokkoli og asiatisk majonesdressing

4.2
(51)
Tags:
Barnevennlig
Melkefri
Allergener:
Egg
Sennep
Gluten
Hvete
Soya
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

250 g

Brokkoli

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

2 stk

Hvitløk

150 g

Basmatiris

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Gulrot

20 g

Asiatisk dressing

(Inneholder: Gluten, Hvete, Soya, Sesam)

10 g

Sesamfrø

(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Hvete, Bygg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Peanøtter, Havre, Rug)

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder: Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Smør (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

1 stk

Egg (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

3 dl

Vann (steg 1)

Næringsinnhold

Kalorier754 kcal
Energi (kj)3153 kj
Fett28.7 g
Mettet fett4.3 g
Karbohydrater74.4 g
Sukker8.8 g
Fiber7 g
Protein52.8 g
Kolesterol0.1 mg
Natrium0.8 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1

Finhakk eller press hvitløk. Smelt en klatt smør* og en skvett olivenolje* i en kjele ved middels høy varme. Tilsett halvparten av hvitløk og stek i 1-2 min, eller til gylden. Tilsett basmatiris, vann* [3 dl | 6 dl], og salt* [¼ tsk | ½ tsk] og kok opp. Legg lokk på og senk til lav varme. Kok i 10 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert. TIPS: Ikke løft lokket, så mister ikke kjelen damp.

Forbered råvarer
2

Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halvmåner. Skjær brokkoli i små buketter. Skjær svinekjøtt i 2 cm tynne strimler. Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål.

Stek grønnsaker
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne. Stek gulrot og brokkoli i 5-6 min, eller til møre. Tilsett resterende hvitløk og stek i 1 min. Krydre med salt* og pepper*. Overfør til en skål.

Paner svinekam
4

Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en skål. I en annen skål, bland panko brødrasp og salt* [¼ tsk | ½ tsk]. Dypp svinekjøtt i egg*, deretter i panko. Legg litt press på så smulene fester seg. Sett til side, klar til steking.

Stek svinekam
5

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen ved middels høy varme. Tilsett svinekjøttet dekket i panko og stek i 3-4 min på hver side, eller til gjennomstekt og gylden.

Server
6

Fordel hvitløksris på dype tallerkener. Topp med panert svinekjøtt og grønnsaker. Drypp over asiatisk majones og sesamfrø.