HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPanert Svinekam
topBanner
Panert svinekam

Panert svinekam

med hvitløksris, brokkoli og asiatisk dressing

Tags:Barnevennlig
Allergener:EggSennepGlutenHveteSoyaSesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

2 stk

Hvitløk

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

250 g

Brokkoli

30 g

Panko paneringsmel

(InneholderGluten, Hvete)

150 g

Basmatiris

1 stk

Gulrot

20 g

Asiatisk dressing

(InneholderGluten, Hvete, Soya, Sesam)

300 g

Svin ytrefilet

10 g

Sesamfrø

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

1 stk

Egg (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

3 dl

Vann (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier799 kcal
Energi (kj)3342 kj
Fett28.26 g
Mettet fett3.7 g
Karbohydrater79.62 g
Sukker9.3 g
Protein52.9 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Finhakk eller press hvitløk. Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en kjele på middels høy varme. Tilsett halvparten av hvitløken og stek i 1-2 min. Tilsett vann* [3 dl | 6 dl] og kok opp. Tilsett ris og salt* [¼ ts | ½ ts], legg lokk på og senk til lav varme. Kok i 10 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert. 

2

Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halvmåner. 

Skjær brokkoli i små buketter. 

Skjær svinekam i 2 cm tykke strimler på et eget skjærebrett. 

Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne. Stek gulrot og brokkoli i 5-6 min, til møre. Tilsett resterende hvitløk og stek i 1 min. Krydre med salt* og pepper*. Overfør til en skål for å holde varmen.

4

Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en skål. Bland panko og salt* [¼ ts | ½ ts] i en ny skål. Dypp svinekjøtt først i egg*, deretter i panko. Legg litt press på så smulene fester seg. Sett til side, klar til steking.

5

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen ved middels høy varme. Stek svinekjøtt i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt og gylden.

6

Fordel hvitløksris på dype tallerkener. Topp med panert svinekjøtt og grønnsaker. Drypp over asiatisk dressing og strø sesamfrø over.