topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostepanert svinekjøtt

Ostepanert svinekjøtt

med pæreslaw og BBQ-saus

By familien på en middag som får alle til å nyte hver bit. I dag skal vi lage ostepanert svinekjøtt med en smakfull pæreslaw til. Topp retten med BBQ-saus, som gir en ekstra smaksdimensjon og en krydret følelse.

Tags:
Kalorilett
Rask
Under 50g karbo
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Sennep
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Agurk

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

300 g

Svin ytrefilet

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

1 stk

Pære

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier589 kcal
Energi (kj)2463 kj
Fett31.9 g
Mettet fett7.1 g
Karbohydrater32.9 g
Sukker18.4 g
Protein45.9 g
Natrium32.8 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered panering
1

Skjær svinekjøtt i to like tynne fileter per pers. på et eget skjærebrett, og krydre hver side med en klype salt.

Pisk egg [1 stk | 2 stk] i en skål.

Bland panko, finrevet ost og en klype salt og pepper i en ny skål.  

Paner svinekjøtt
2

Dypp svinekjøtt først i egg, deretter i pankoblandingen. Overfør til en ren tallerken, klar for steking.

Stek svinekjøtt
3

Varm opp nok olivenolje til å dekke bunnen av en stekepanne til middels høy varme.

Stek svinekjøtt i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt.

TIPS: Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir for å absorbere overflødig olivenolje.

TIPS: Tilsett mer olivenolje hvis kjøttet fester seg til stekepannen og stek gjerne i to omganger.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydning av rosa i midten.

Forbered råvarer
4

Imens kjøttet steker, skjær pære i tynne skiver.

Grovhakk agurk.

Bland pæreslaw
5

Bland strimlet salat, pære, agurk, aioli og en skvett vann i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Skjær kjøtt i skiver.

Server
6

Anrett ostepanert svinekjøtt og pæreslaw på tallerkener.

Server BBQ-saus på siden.