Våre matkasserHjelpGavekort
Krydret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret kylling

Krydret kylling

med søt chilisaus og hvitløksstekte grønnsaker

I dag skal vi ha ris, kylling og grønnsaker tilberedt med mye fantasi! Vi koker ris med vår smakfulle krydderblanding, Ginger Ninja. Vi bruner kyllingen før den stekes ferdig i ovnen. Samtidig steker vi gulrot, squash, pak choi og hvitløk. Alt dette toppes med en søt chilisaus.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Proteinrik
Melkefri
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

300 g

Kyllingbrystfilet, BBQ-marinert

40 g

Søt chilisaus

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Lime

1 stk

Vårløk

1 stk

Gulrot

2.5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

½ stk

Squash

1 stk

Pak choi

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier670 kcal
Energi (kj)2804 kj
Fett17.63 g
Mettet fett3.1 g
Karbohydrater83.45 g
Sukker19.6 g
Protein42.6 g
Natrium0 mg

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft). Kok opp en kjele med vann [3 dl | 6 dl]. Tilsett ris, Ginger Ninja [1/2 pakke, 2P] og salt [1/2 ts | 1 ts], og la putre under lokk på middels lav varme i 12 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk til servering. TIPS: Risen skal dampes, så ikke fjern lokket.

Stek kylling
2

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på høy varme. Stek kylling i 1 min på hver side, til brunet. Overfør kylling til et stekebrett med bakepapir og bak i ovnen i 11-12 min, til gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Forbered grønnsaker
3

Skjær gulrot (uskrellet) i 1/2 cm biter. Grovhakk pak choi. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i tynne, halve skiver. Press eller finhakk hvitløk. Skjær vårløk i tynne skiver. Skjær lime i båter.

Stek grønnsaker
4

Varm opp en skvett olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot og squash i 3-4 min. Tilsett pak choi og hvitløk og stek i ytterligere 1 min. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper og overfør til en skål. Bland søt chilisaus, soyasaus og en stor skvett limesaft i en liten skål.

Varm søt chilisaus
5

Varm opp stekepannen på middels lav varme. Tilsett søt chilisaus og la putre i 30 sek, til gjennomvarmet. Skjær kylling i skiver.

Server
6

Anrett ris og hvitløksstekte grønnsaker på tallerkener. Topp med kylling og øs over søt chilisaus. Pynt med vårløk og server limebåter på siden.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image