HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKrydret Kylling
topBanner
Krydret kylling

Krydret kylling

med søt chilisaus og hvitløksstekte grønnsaker

I dag skal vi ha ris, kylling og grønnsaker tilberedt med mye fantasi! Vi koker ris med vår smakfulle krydderblanding, Ginger Ninja. Vi bruner kyllingen før den stekes ferdig i ovnen. Samtidig steker vi gulrot, squash, pak choi og hvitløk. Alt dette toppes med en søt chilisaus.

Tags:Under 650 kcalRaskProteinrikMelkefri
Allergener:HveteSoyaGlutenSennepEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 g

Jasminris

300 g

Kyllingbrystfilet, BBQ-marinert

40 g

Søt chilisaus

25 ml

Soyasaus

(InneholderHvete, Soya, Gluten)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Lime

1 stk

Vårløk

1 stk

Gulrot

2.5 g

Ginger Ninja

(InneholderSennep, Egg)

½ stk

Squash

1 stk

Pak choi

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier670 kcal
Energi (kj)2804 kj
Fett17.63 g
Mettet fett3.1 g
Karbohydrater83.45 g
Sukker19.6 g
Protein42.6 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft). Kok opp en kjele med vann [3 dl | 6 dl]. Tilsett ris, Ginger Ninja [1/2 pakke, 2P] og salt [1/2 ts | 1 ts], og la putre under lokk på middels lav varme i 12 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk til servering. TIPS: Risen skal dampes, så ikke fjern lokket.

2

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på høy varme. Stek kylling i 1 min på hver side, til brunet. Overfør kylling til et stekebrett med bakepapir og bak i ovnen i 11-12 min, til gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

3

Skjær gulrot (uskrellet) i 1/2 cm biter. Grovhakk pak choi. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i tynne, halve skiver. Press eller finhakk hvitløk. Skjær vårløk i tynne skiver. Skjær lime i båter.

4

Varm opp en skvett olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot og squash i 3-4 min. Tilsett pak choi og hvitløk og stek i ytterligere 1 min. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper og overfør til en skål. Bland søt chilisaus, soyasaus og en stor skvett limesaft i en liten skål.

5

Varm opp stekepannen på middels lav varme. Tilsett søt chilisaus og la putre i 30 sek, til gjennomvarmet. Skjær kylling i skiver.

6

Anrett ris og hvitløksstekte grønnsaker på tallerkener. Topp med kylling og øs over søt chilisaus. Pynt med vårløk og server limebåter på siden.