Våre matkasserHjelpGavekort
Kremet prosicuttopasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet prosicuttopasta

Kremet prosicuttopasta

med stekt portobello og fersk basilikum

Prosciutto er det italienske ordet for skinke, og blir ofte brukt til tapas, men i dag har vi valgt å bruke prosciutto i en herlig pastarett. Vi steker prosciutto til den er sprø og god som topping over pasta, portobello, spinat og basilikum. Strø litt italiensk hardost over, så er det klart for mat!

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Allergener:
Melk
Hvete
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

30 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

50 g

Prosciutto

150 g

Portobello

20 g

Italiensk hardost, flak

(Inneholder Melk)

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)

4 g

Kyllingbuljong

1 pose

Basilikum

1 stk

Hvitløk

½ stk

Squash

½ stk

Løk

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier614 kcal
Energi (kj)2569 kj
Fett22.8 g
Mettet fett12.6 g
Karbohydrater72.9 g
Sukker10.1 g
Protein27.8 g
Natrium392 mg

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Skjær portobello i tynne skiver. 

Finhakk løk [1/ 2 stk, 2P].

Skjær squash [1/ 2 stk, 2P] i 2 cm store biter. 

Finhakk eller press hvitløk. Finhakk basilikum.

Grovhakk prosciutto på et eget skjærebrett. 

Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann. 

Kok pasta
2

Kok pasta i 11-12 min. 

Hell av vannet, og la pastaen hvile i kjelen. Tilsett en skvett olivenolje over pastaen om ønskelig.

Stek prosciutto
3

Varm opp en tørr stekepanne på middels høy varme.

Stek prosciutto i 2-3 min, til sprø. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir på.

Lag saus
4

Tilsett løk, portobello, squash, hvitløk og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i stekepannen og stek i 4-5 min. Tilsett eventuelt en skvett olivenolje om nødvendig.

Tilsett kyllingbuljong, matfløte [1/ 2 pakke, 2P] og basilikum. Kok i 2-3 min, til sausen tykner.

Tilsett pasta
5

Tilsett pasta, spinat og halvparten av prosciuttoen i stekepannen og bland godt. Krydre med en stor klype pepper.

Server
6

Anrett kremet pasta med grønnsaker i dype tallerkener.

Topp med resterende prosciutto og italiensk hardost.