HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Prosicuttopasta
topBanner
Kremet prosicuttopasta

Kremet prosicuttopasta

med stekt portobello og fersk basilikum

Kremet prosicuttopasta med stekt portobello og fersk basilikum.

Tags:RaskBarnevennlig
Allergener:MelkGluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 ml

Matfløte

(InneholderMelk)

60 g

Spinat

50 g

Prosciutto

150 g

Portobello

1 stk

Sjalottløk

20 g

Italiensk hardost, flak

(InneholderMelk)

270 g

Rigatoni

(InneholderGlutenKan inneholdeSoya)

4 g

Kyllingbuljong

1 pose

Basilikum

1 stk

Hvitløk

½ stk

Squash

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier779 kcal
Energi (kj)3258 kj
Fett23.64 g
Mettet fett12.8 g
Karbohydrater105.14 g
Sukker11.5 g
Protein34.49 g
Natrium392 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en stor kjele med saltet* vann. Skjær portobello i tynne skiver. Finhakk sjalottløk. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 2 cm store biter. Finhakk eller press hvitløk. Finhakk basilikum. Grovhakk prosciutto på et eget skjærebrett. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.

2

Kok pasta i 11-12 min. Hell av vannet, og la pastaen hvile i kjelen. Du kan tilsette en skvett olivenolje* over pastaen hvis du ønsker.

3

Varm opp en tørr stekepanne på middels høy varme. Stek prosciutto i 2-3 min, til sprø. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir på.

4

Tilsett sjalottløk, portobello, hvitløk og salt* [1/4 ts | 1/2 ts] i stekepannen og stek i 4-5 min. Tilsett eventuelt en skvett olivenolje* om nødvendig. Tilsett kyllingbuljong, matfløte [1/2 pakke, 2P] og halvparten av basilikummen. Kok i 2-3 min, til sausen tykner.

5

Tilsett pasta, spinat og halvparten av prosciuttoen i stekepannen og bland godt. Krydre med en stor klype pepper*.

6

Anrett kremet pasta med grønnsaker i dype tallerkener. Topp med resterende prosciutto og italiensk hardost. Pynt med resterende basilikum.