HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Pasta
topBanner
Kremet pasta

Kremet pasta

med bacon, pesto, tomat og squash

Tags:Barnevennlig
Allergener:SelleriMelkEggGlutenSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

2 stk

Tomat

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

20 g

Finrevet ost

(InneholderMelk, Egg)

270 g

Rigatoni

(InneholderGlutenKan inneholdeSoya)

140 g

Bacon, terninger

60 g

Grønn pesto

(InneholderMelk, Sulfitter)

75 g

Creme fraiche

(InneholderMelk)

½ stk

Squash

1 pose

Basilikum

½ stk

Sitron

1 stk

Hvitløk

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier1002 kcal
Energi (kj)4193 kj
Fett46.59 g
Mettet fett18 g
Karbohydrater105.08 g
Sukker11.3 g
Protein36.12 g
Natrium0.6 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Kok opp en stor kjele med saltet vann*. Skjær squash [½ stk, 2P] i halvmåner. Grovhakk tomater til ca. 2 cm store biter. Legg grønnsakene på et stekebrett med bakepapir. Drypp over olivenolje* og krydre med en klype salt* og pepper*. Bland godt. Bakes i ovnen i 15 min, eller til myke.

2

Finhakk eller press hvitløk. Riv sitronskall [½ stk, 2P], deretter skjær sitron i båter. Grovhakk basilikum. Skjær bacon til 3 cm store biter.

3

Når grønnsakene har 10 min igjen, tilsett pasta til det kokende vannet*. Kok i 10 min, eller til “al dente”. Spar litt pastavann* [1 ss | 2 ss], hell av vannet og få pastaen tilbake til kjelen. Drypp over en skvett olivenolje*.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek hvitløk i 1 min. Tilsett rømme [½ stk, 2P], sitronskall, grønnsaksbuljong og pastavann*.

5

La sausen småkoke i 1-2 min. Tilsett pesto, ristede tomater, squash og penne. Bland godt. Tilsett en skvett sitronsaft og smak til med salt* og pepper*.

6

Fordel kremet pesto- og tomatpasta på tallerkener og strø over finrevet ost. Pynt med basilikum og server limebåter på siden.