
Det koreanske kjøkken har mye godt å by på, og i dag har vi latt oss inspirere. Våre koreanske tacos byr på friske og spennende smaker som chili, ingefær og hvitløk - uten at det tar helt over. Bytt ut fredagstacoen med denne spennende og smakfulle varianten!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
½ stk
Chili
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sennep, Soya)
250 g
Kjøttdeig av storfe
1 stk
Sitrusfrukt
75 ml
Rømme
(Inneholder: Melk)
½ stk
Agurk
20 ml
Soyasaus
(Inneholder: Gluten, Soya)
1 stk
Hvitløk
12 ml
Hvitvinseddik
(Inneholder: Sulfitter)
150 g
Spisskål, skåret
1 stk
Gulrot, Julienne
10 g
Ingefærpasta
2 ts
Sukker til saus
1 ss
Olje til saus
½ ts
Sukker til sylting
½ ss
Olje til steking
½ ss
Olje til salat

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Fjern frøene og finhakk chili.
Skjær sitrusfrukt i båter.
Press eller finhakk hvitløk.
Bland chili, sitrusfruktsaft, hvitløk, ingefærpasta, sukker, soyasaus og olivenolje i til en marinade i en skål.
TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels varme.
Stek kjøttdeig i 4-5 min. Tilsett marinade og stek videre i 1-2 min.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rosa.

I mellomtiden, skrell agurk til lange bånd med en potetskreller.
Bland hvitvinseddik, sukker og en klype salt i en stor skål.
Vend agurk i laken. Hell ut laken før servering.
Bland spisskål, gulrot, olivenolje og en klype salt i en ny stor skål.
Varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Fyll tortillabrød med rømme, grønnsaker, kjøtt og syltet agurk.
Server med resterende syltet agurk og sitrusfruktbåter.

