Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Kjøttdeig av storfe
7.5 ml
Balsamico
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
2 stk
Hvitløk
1 pakke
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
20 g
Finrevet ost
4 g
Middelhavsdrøm
60 g
Rødvinssaus
(Inneholder: Sulfitter)
1 pakke
Rigatoni
(Inneholder: Hvete, Gluten Kan inneholde spor av: Soya)
60 g
Salatblanding
1 stk
Tomat
1 g
Oregano, tørket
½ ts
Sukker (steg 5)
etter behov
Smør (steg 5)
1 stk
Egg (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 3)
Kok opp en kjele med vann*. Finhakk eller press hvitløk. Skjær tomat i 1 cm store biter. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann*.
Tilsett pasta og en stor klype salt* i kjelen og kok i 10-12 min, eller til “al dente”. Hell av vannet og legg pastaen tilbake i kjelen. Drypp over en skvett olivenolje*.
Bland kjøttdeig, egg* [1 stk | 2 stk], panko, middelhavsdrøm og salt* [1/4 ts | 1/2 ts] i en skål. Fukt hendene dine, ta en skjefull av blandingen og form til små kjøttboller. Sett til side på en tallerken. Du får ca. 5 kjøttboller per pers.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttboller i 10-12 min, eller til gjennomstekt. Sett til side. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når den uten antydninger av rødt.
Varm opp stekepannen til middels høy varme og stek hvitløk i 1 min. Tilsett hakkede tomater, rødvinssaus, oregano og sukker* [1/2 ts | 1 ts]. Småkok i 2-3 min. Rør inn en klatt smør*. Tilsett kjøttboller og stek i 2-3 min, til gjennomvarme. Smak til med salt* og pepper*.
Bland salat, tomat og balsamico [1/2 pakke, 2P] i en skål. Drypp over en skvett olivenolje* og krydre med en klype salt* og pepper*. Anrett pasta i dype tallerkener. Topp med kjøttboller, tomatsaus og finrevet ost, med tomatsalat på siden.