Skip to main content
Kjapp soltørket tomat-rigatoni
Kjapp soltørket tomat-rigatoni

Kjapp soltørket tomat-rigatoni

med frisk ruccola og sprø pangrattato

Pasta rigatoni er kjent for å være en ekte sausetyv, og du kan glede deg til et fyldig og mettende måltid i kveld. Vi lager en herlig saus med zucchini, soltørket tomat, oregano, fløte, cherrytomater og vår egen krydderblanding som vi kaller Mamas Favoritt. Vi topper med sprø pangrattato, fersk rucola og revet ost.

Tags:
Vegetar
Rask
Superrask
Allergener:
Melk
Gluten
Hvete
Egg
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 ml

Matfløte

(Inneholder: Melk)

12.5 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder: Egg)

50 g

Soltørkede tomater

1 pose

Oregano

125 g

Cherrytomater

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Soya, Sennep)

40 g

Ruccola

1 stk

Squash

20 g

Finrevet ost

(Inneholder: Melk, Egg)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder: Selleri)

Ikke inkludert i matkassen din

1 dl

Spart pastavann

1 ss

Smør til steking

¼ ts

Salt til pangrattato

½ ss

Olje til steking

½ ts

Salt til saus

¼ ts

Sukker til saus

Næringsinnhold

Kalorier682 kcal
Energi (kj)2855 kj
Fett28.9 g
Mettet fett15.3 g
Karbohydrater81.3 g
Sukker13.4 g
Fiber6.2 g
Protein21.3 g
Natrium424.4 mg
Calcium0.5 mg

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp saltet vann i en stor kjele.

Kok rigatoni i 11-12 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann i en kopp og hell av resten.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Lag pangrattato
2

I mellomtiden, smelt smør i en stor stekepanne på middels høy varme.

Rist panko i 3-4 min, eller til gyllent og sprøtt.Krydre med en klype salt og pepper, og sett til side.

Grovhakk soltørkede tomater, squash og oregano.

Skyll ruccola.

Bland sammen
3

Varm opp olivenolje i samme stekepanne brukt til panko på middels høy varme.

Tilsett squash, soltørkerede tomater, oregano og Mamas Favoritt. Stek i 2-3 min.

Rør inn pastavann, matfløte, grønnsaksbuljong, cherrytomat, salt, en klype pepper og sukker. La putre i 1-2 min, eller til tyknet.

Rør inn pasta når den er ferdigkokt.

TIPS: Tilsett mer pastavann om sausen føles for tykk.

Server
4

Anrett pasta i skåler.

Topp med pangrattato, ruccola og finrevet ost.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image