
Piff opp den klassiske burgeren med søramerikanske vibber! Lune briochebrød smøres med majones og fylles med cajunkrydrede reker og kålsalat med gyllenstekt mais. Burgerne serveres med hjemmelagde fries blandet med chimichurrismaker fra koriander, chiliflak og hakkede peanøtter.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Panamat
50 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
500 g
Poteter
1 stk
Mais
1 stk
Sitrusfrukt
1 stk
Koriander
1 g
Chiliflak
150 g
Spisskål, skåret
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nødder)
1 stk
Vårløk
150 g
Kongereker
(Inneholder: Skalldyr)
2 stk
Briochebrød
(Inneholder: Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam, Soya)
¼ ts
Salt til poteter
¼ ts
Salt til reker
¼ ts
Salt til salat

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.
Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

I mellomtiden, hell væske av mais.
Varm opp en mellomstor stekepanne på middels høy varme.
Stek mais i 4-5 min, eller til lett brunet.
Sett til side i en stor skål.

Halver sitrusfrukt.
Grovhakk peanøtter.
Finhakk koriander.
Skjær vårløk i tynne skiver.

Del briochebrød på midten og plasser dem direkte på en rist i ovnen.
Varm i ovnen i 3-4 min, eller til gjennomvarme.
I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett reker og krydre med salt og Panamat.
Stek i 1-2 min på hver side, eller til gylne og gjennomstekte.
TIPS: Rekene er gjennomstekte når de er rosa på utsiden og matt i midten.

Bland kål, en skvett sitrusfruktsaft, vårløk og salt i skålen med mais.
Bland fries med peanøtter, koriander og chiliflak til voksenporsjonene rett før servering.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Smør halvparten av majonesen på briochebrødene og fyll dem med reker og kålsalat.
Server med fries og resterende salat og majones.