Skip to main content
Amerikansk wrap med panerte reker
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk wrap med panerte reker

Amerikansk wrap med panerte reker

med ranchdressing og rotfruktfries

La våre spennende rekewraps stå på middagsmenyen! Vi fyller barnas wraps med en herlig ranchdressing og sprøstekte kongereker, mens de voksne får en spennende, røkt paprikadressing i tillegg. Wrapsene serveres med gylne rotfruktfries og en frisk tomatsalat.

Tags:
Spis meg først
Allergener:
Egg
Sennep
Gluten
Hvete
Melk
Selleri
Skalldyr

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Røkt paprikapulver

25 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

2 stk

Tortillabrød

(Inneholder: Gluten, Hvete)

75 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

2 stk

Tomat

1 stk

Knollselleri

(Inneholder: Selleri)

20 g

Sriracha

300 g

Poteter

1 stk

Salat

150 g

Kongereker

(Inneholder: Skalldyr)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

2 ss

Smør til saus

1 ss

Ketchup til saus

1 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til reker

1 stk

Egg til panering

1 ss

Olje til steking

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier838 kcal
Energi (kj)3507 kj
Fett41.8 g
Mettet fett14.9 g
Karbohydrater86.5 g
Sukker12.7 g
Protein27.7 g
Natrium107.2 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) og knollselleri i 1 cm tynne staver.

Fordel rotfrukter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Lag saus
2

I mellomtiden, bland rømme og majones i en liten skål. Sett til side.

Smelt smør i en liten kjele på middels varme.

Tilsett røkt paprikapulver og stek i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett sriracha og ketchup og bland godt. Senk til lav varme og hold varm til servering.

Forbered grønnsaker
3

Skjær rotdel av salat og trekk bladene fra hverandre.

Grovhakk tomat.

Paner reker
4

Tørk reker med kjøkkenpapir og legg over i en mellomstor skål.

Tilsett hvetemel, salt og en klype pepper i skålen og bland godt.

Visp egg i en separat liten skål. Tilsett egg i skålen med reker og bland godt. Bruk halvparten av det vispede egget for 2P.

Stek reker
5

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.

Tilsett panko i skålen med reker rett før steking. Bland godt, til rekene dekkes.

Stek reker i 1-2 min på hver side, eller til gylne og gjennomstekte. Snu dem forsiktig. Legg over på en tallerken med kjøkkenpapir.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i ovnen, eller dekk med folie og varm i ovnen i 4-5 min.

TIPS: Panko som faller av under steking kan brukes som dryss.

TIPS: Rekene er gjennomstekte når de er rosa på utsiden og matt i midten.

Server
6

Anrett fries på tallerkener.

Fordel rømme, salat, tomat og reker mellom tortillabrødene til barna. Rull sammen til wraps.

Fordel rømme, saus, salat, tomat og reker mellom tortillabrødene til de voksne. Rull sammen til wraps.

Server med resterende salat og saus til å dyppe i.