La våre spennende rekewraps stå på middagsmenyen! Vi fyller barnas wraps med en herlig ranchdressing og sprøstekte kongereker, mens de voksne får en spennende, røkt paprikadressing i tillegg. Wrapsene serveres med gylne rotfruktfries og en frisk tomatsalat.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Røkt paprikapulver
25 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
2 stk
Tortillabrød
(Inneholder: Gluten, Hvete)
75 ml
Rømme
(Inneholder: Melk)
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
2 stk
Tomat
1 stk
Knollselleri
(Inneholder: Selleri)
20 g
Sriracha
300 g
Poteter
1 stk
Salat
150 g
Kongereker
(Inneholder: Skalldyr)
½ ts
Salt til poteter
2 ss
Smør til saus
1 ss
Ketchup til saus
1 ss
Mel til panering
¼ ts
Salt til reker
1 stk
Egg til panering
1 ss
Olje til steking
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) og knollselleri i 1 cm tynne staver.
Fordel rotfrukter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
I mellomtiden, bland rømme og majones i en liten skål. Sett til side.
Smelt smør i en liten kjele på middels varme.
Tilsett røkt paprikapulver og stek i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett sriracha og ketchup og bland godt. Senk til lav varme og hold varm til servering.
Skjær rotdel av salat og trekk bladene fra hverandre.
Grovhakk tomat.
Tørk reker med kjøkkenpapir og legg over i en mellomstor skål.
Tilsett hvetemel, salt og en klype pepper i skålen og bland godt.
Visp egg i en separat liten skål. Tilsett egg i skålen med reker og bland godt. Bruk halvparten av det vispede egget for 2P.
Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.
Tilsett panko i skålen med reker rett før steking. Bland godt, til rekene dekkes.
Stek reker i 1-2 min på hver side, eller til gylne og gjennomstekte. Snu dem forsiktig. Legg over på en tallerken med kjøkkenpapir.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i ovnen, eller dekk med folie og varm i ovnen i 4-5 min.
TIPS: Panko som faller av under steking kan brukes som dryss.
TIPS: Rekene er gjennomstekte når de er rosa på utsiden og matt i midten.
Anrett fries på tallerkener.
Fordel rømme, salat, tomat og reker mellom tortillabrødene til barna. Rull sammen til wraps.
Fordel rømme, saus, salat, tomat og reker mellom tortillabrødene til de voksne. Rull sammen til wraps.
Server med resterende salat og saus til å dyppe i.