Skip to main content

Crispy haddock and carrot-potato salad | BYO

with pickled cucumber, spring onion and remoulade

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Egg
Sennep
Sulfitter
Fisk
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Gulrot

500 g

Poteter

50 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

1 stk

Agurk

12 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder: Sulfitter)

250 g

Hyse

(Inneholder: Fisk)

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

4 g

Jorda Rundt

(Inneholder: Egg, Sennep)

1 stk

Vårløk

75 g

Remulade

(Inneholder: Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til poteter

½ ts

Sukker til sylting

¼ ts

Salt til sylting

2 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til panering

1 stk

Egg til panering

¼ ts

Salt til fisk

1 ss

Olje til steking

Næringsinnhold

Kalorier831 kcal
Energi (kj)3479 kj
Fett36.1 g
Mettet fett4.6 g
Karbohydrater84.5 g
Sukker16.1 g
Fiber9.9 g
Protein43.1 g
Kolesterol0.1 mg
Natrium1.7 mg
Potassium140.3 mg
Calcium15 mg
Iron0.8 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image