HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconJapanske Vegetarfritter
topBanner
Japanske vegetarfritter

Japanske vegetarfritter

med sprø nuddelsalat

Tags:Under 650 kcalVegetar
Allergener:GlutenSoyaSesamEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid35 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

2 stk

Vårløk

2 stk

Gulrot

1 stk

Ingefær

150 g

Spisskål, skåret

75 g

Sukkererter

25 ml

Soyasaus

(InneholderGluten, Soya)

30 g

Panko paneringsmel

(InneholderGluten)

150 g

Rødkål

100 g

Fullkornsnudler

(InneholderGluten)

50 g

Svart sesammajones

(InneholderGluten, Soya, Sesam, Egg, Sennep)

10 g

Sesamfrø

(InneholderSesamKan inneholdeNøtter, Peanøtter)

20 g

Sriracha

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 4)

½ ts

Salt (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier431 kcal
Energi (kj)1805 kj
Fett22.26 g
Mettet fett3.1 g
Karbohydrater34.29 g
Sukker16.9 g
Protein15.78 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Skjær vårløk i tynne skiver, det hvite og grønne hver for seg. Riv gulrot (uskrellet). Riv ingefær. Del sukkererter på langs. 


2

Kok opp lettsaltet* vann* i en kjele. TIPS: Kokevannet burde være like salt som sjøvann. Kok nudler [1/2 stk, 2P] i 1-2 min, eller inntil myke. Hell vannet fra og skyll under kaldt vann*. 


3

Bland rødkål, halvparten av spisskål, en klype salt* og pepper* i en stor bolle. Tilsett eventuelt en skvett olivenolje*. Masser i 30 sek, inntil mør. Sett til side. 


4

Pisk egg* [2 stk | 4 stk] i en mellomstor bolle. Tilsett hvit vårløk, ingefær, resterende spisskål, halvparten av gulrot og halvparten av soyasaus. Rør godt rundt. Tilsett panko, salt* [1/2 ts | 1 ts] og pepper* og bland godt sammen. 


5

Varm opp en stor stekepanne på middels varme og ha i nok olivenolje* til at hele bunnen er dekket. Form deigen til fritter med en spiseskje (ca. 2 per pers.). Press fritter forsiktig med en stekespade på pannen og stek i 4-5 min på hver side, eller inntil gylne og gjennomstekte. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir. TIPS: Vent med å snu frittene til de er ferdig stekt, så unngår du at de smuldrer for mye. 


6

Bland kål med ferdige nudler, gulrot, sukkererter, sesamfrø og resterende soyasaus. Anrett grønnsaksfritter og nuddelsalat på tallerkener. Drypp med srirachasaus og pynt med grønn vårløk. Serveres med sesammajones ved siden av.