topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanske tacos

Japanske tacos

med krydret kjøttdeig og sprø kålsalat

Vi drømmer oss bort til Asia med en fantastisk oppskrift på japanske tacos! Vi steker kjøttdeig med hvitløk, ingefær og sesamfrø for å få frem de herlige asiatiske smakene. Deretter bygger vi hver taco med asiatisk majones, krydret kjøttdeig, sprø kålsalat og en klype chili.

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Sesam
Egg
Sennep
Soya
Gluten
Hvete
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

250 g

Kjøttdeig av storfe

1 stk

Rød chili

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

37.5 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

1 stk

Lime

1 stk

Rødløk

1 stk

Ingefær

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1008 kcal
Energi (kj)4219 kj
Fett58 g
Mettet fett13.1 g
Karbohydrater77.77 g
Sukker25.6 g
Protein38.62 g
Natrium50 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Hvis du ikke har mikrobølgeovn, sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft).

Riv ingefær (uskrellet) og hvitløk fint. 

Finhakk rødløk.

Skjær lime i båter. 

Skjær chili i tynne skiver.

Riv gulrot (uskrellet).

Stek kjøttdeig
2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig og rødløk krydret med en klype salt i 5-6 min. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Bland kålsalat
3

Bland strimlet salat, gulrot, en skvett limesaft, olivenolje [1 ss | 2 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en skål.

Krydre kjøttdeig
4

Tilsett hvitløk og ingefær i stekepannen med kjøttdeig og stek i 1 min.

Tilsett asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P] og bland godt. Krydre med en stor klype pepper.

Varm tortillas
5

Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikroen i 30-60 sek.

Hvis du bruker ovnen, pakk tortillabrød inn i folie og stek i ovnen i 4-5 min, til gjennomvarmet.

Server
6

Smør tortilla med asiatisk majones.

Topp med kålsalat, kjøttdeig og chili.

Server resterende limebåter på siden.