topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanske tacos

Japanske tacos

med kjøttdeig, sesamfrø og chili

Tags:
Rask
Allergener:
Soya
Gluten
Hvete
Sesam
Sulfitter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

250 g

Kjøttdeig av storfe

1 stk

Rød chili

20 g

Asiatisk dressing

(Inneholder Soya, Gluten, Hvete, Sesam)

37.5 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 stk

Lime

1 stk

Rødløk

1 stk

Ingefær

10 g

Sesamfrø

1 stk

Gulrot

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier933 kcal
Energi (kj)3902 kj
Fett50.2 g
Mettet fett11 g
Karbohydrater79.76 g
Sukker26.9 g
Protein39.69 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft). Riv ingefær (uskrellet) og hvitløk fint. Skjær rødløk i tynne skiver. Riv limeskall og skjær lime i båter. Skjær chili i tynne skiver. Riv gulrot (uskrellet).

VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

Stek kjøttdeig
2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig og rødløk i 5-6 min, eller inntil brunet. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Forbered salat og dressing
3

Bland snittet salat, en skvett limesaft, en klype limeskall, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en bolle. Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål.

Krydre kjøttdeig
4

Tilsett hvitløk, ingefær og sesamfrø til stekepannen med kjøttdeig og stek i 1 min. Tilsett asiatisk woksaus og bland godt. Krydre med en stor klype pepper*. 

Varm tortillas
5

Pakk tortilla inn i sølvpapir og stek i ovnen i 4-5 min, eller til gjennomvarmet. 

Server
6

Smør hver tortilla med asiatisk majones. Topp med strimlet salat, kjøttdeig og chili. Serveres med resterende limebåter ved siden av.