Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Hvitløk
250 g
Kjøttdeig av storfe
1 stk
Rød chili
20 g
Asiatisk dressing
(Inneholder Soya, Gluten, Hvete, Sesam)
37.5 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
(Kan inneholde Selleri)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Lime
1 stk
Rødløk
1 stk
Ingefær
10 g
Sesamfrø
1 stk
Gulrot
Sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft). Riv ingefær (uskrellet) og hvitløk fint. Skjær rødløk i tynne skiver. Riv limeskall og skjær lime i båter. Skjær chili i tynne skiver. Riv gulrot (uskrellet).
VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig og rødløk i 5-6 min, eller inntil brunet. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.
Bland snittet salat, en skvett limesaft, en klype limeskall, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en bolle. Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål.
Tilsett hvitløk, ingefær og sesamfrø til stekepannen med kjøttdeig og stek i 1 min. Tilsett asiatisk woksaus og bland godt. Krydre med en stor klype pepper*.
Pakk tortilla inn i sølvpapir og stek i ovnen i 4-5 min, eller til gjennomvarmet.
Smør hver tortilla med asiatisk majones. Topp med strimlet salat, kjøttdeig og chili. Serveres med resterende limebåter ved siden av.