Oppdag de spreke fargene og de aromatiske smakene med våre japanske udonnudler. Nudlene vendes i en deilig karrisaus med vegetardeig, paprika, gulrot og løk. Et dryss sesamfrø og fersk vårløk gjør smakspaletten komplett!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Udon nudler
(Inneholder Hvete, Gluten)
160 g
Vegetardeig
(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)
1 stk
Løk
1 stk
Paprika
1 stk
Gulrot
1 stk
Hvitløk
4 g
Curry-On
50 g
Umamisaus
(Inneholder Sesam, Soya, Hvete, Gluten, Bløtdyr)
75 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
1 stk
Vårløk
10 g
Sesamfrø
(Inneholder Sesam Kan inneholde Nøtter, Peanøtter)
1 stk
Lime
1 dl
Spart nudelvann
1 ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til vegetarprotein
1 ss
Smør til saus
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.
Spar litt nudelvann i en kopp og hell av resten.
Skyll nudler under kaldt vann.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
I mellomtiden, finhakk løk.
Skjær gulrot (uskrelt) i tynne halvmåner.
Skjær paprika i 1 cm tynne strimler.
Finhakk eller press hvitløk.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek vegetardeig, løk, paprika, gulrot, salt og en klype pepper i 4-5 min, eller til brunet.
I mellomtiden, skjær vårløk i tynne, skrå skiver.
Tilsett hvitløk og Curry-On. Stek i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett umamisaus, asiatisk woksaus, smør og nudelvann. La småkoke i 1-2 min, til noe tyknet.
Skjær lime i båter.
Tilsett nudler i sausen og bland godt.
TIPS: Tilsett en skvett vann hvis nudlene virker tørre.
Anrett nudler i skåler.
Topp med vårløk og sesamfrø.
Press over en skvett limesaft.