Japansk udonnudler og vegetardeig
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk udonnudler og vegetardeig

Japansk udonnudler og vegetardeig

med paprika og sesamfrø

Oppdag de spreke fargene og de aromatiske smakene med våre japanske udonnudler. Nudlene vendes i en deilig karrisaus med vegetardeig, paprika, gulrot og løk. Et dryss sesamfrø og fersk vårløk gjør smakspaletten komplett!

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Hvete
Gluten
Bygg
Soya
Sesam
Bløtdyr
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Udon nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

1 stk

Løk

1 stk

Paprika

1 stk

Gulrot

1 stk

Hvitløk

4 g

Curry-On

50 g

Umamisaus

(Inneholder Sesam, Soya, Hvete, Gluten, Bløtdyr)

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

1 stk

Vårløk

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Nøtter, Peanøtter)

1 stk

Lime

Ikke inkludert i matkassen din

1 dl

Spart nudelvann

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til vegetarprotein

1 ss

Smør til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier700 kcal
Energi (kj)2929 kj
Fett24.9 g
Mettet fett6.9 g
Karbohydrater86.2 g
Sukker23.5 g
Protein27.3 g
Natrium225 mg

Framgangsmåte

Kok nudler
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.

Spar litt nudelvann i en kopp og hell av resten.

Skyll nudler under kaldt vann.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, finhakk løk.

Skjær gulrot (uskrelt) i tynne halvmåner.

Skjær paprika i 1 cm tynne strimler.

Finhakk eller press hvitløk.

Stek vegetardeig
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig, løk, paprika, gulrot, salt og en klype pepper i 4-5 min, eller til brunet.

I mellomtiden, skjær vårløk i tynne, skrå skiver.

Tilsett saus
4

Tilsett hvitløk og Curry-On. Stek i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett umamisaus, asiatisk woksaus, smør og nudelvann. La småkoke i 1-2 min, til noe tyknet.

Tilsett nudler
5

Skjær lime i båter.

Tilsett nudler i sausen og bland godt.

TIPS: Tilsett en skvett vann hvis nudlene virker tørre.

Server
6

Anrett nudler i skåler.

Topp med vårløk og sesamfrø.

Press over en skvett limesaft.