HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconJapansk Inspirert Taco
topBanner
Japansk-inspirert taco

Japansk-inspirert taco

med krydret kjøttdeig og sprø kålsalat

I dag drømmer vi oss bort til Japan med en fantastisk oppskrift på taco! Vi bygger tacoene med asiatisk majones, det velsmakende kjøttet, sprø kålsalat og en klype chili. Dette er en smakfull taco i en ny variant.

Tags:Rask
Allergener:SesamEggglutenSoyaSennepSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Hvitløk

250 g

Kjøttdeig

1 stk

Chili

50 g

Asiatisk majones

(InneholderSesam, Egg, gluten, Soya, Sennep)

37.5 g

Asiatisk woksaus

(InneholderSesam, gluten, Soya, Sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholdergluten)

150 g

Strimlet salat (kål, endivie, gulrot)

1 stk

Lime

1 stk

Rødløk

1 stk

Ingefær

10 g

Sesamfrø

(InneholderSesamKan inneholdenøtter, peanøtter)

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje* (steg 3)

1 ss

Olivenolje* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier1019.095 kcal
Energi (kj)4263.8936 kj
Fett60.4897 g
Mettet fett12.9 g
Karbohydrater78.3531 g
Sukker25.6 g
Protein39.5022 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft). Riv ingefær (uskrellet) og hvitløk fint. Skjær rødløk i tynne skiver. Riv en klype limeskall og skjær lime i båter. Skjær chili i tynne skiver. Riv gulrot (uskrellet). VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

2

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig og rødløk i 5-6 min. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

3

Bland strimlet salat, gulrot, en skvett limesaft, en klype limeskall, olivenolje* [1 ss | 2 ss] og en klype salt* og pepper* i en skål.

4

Tilsett hvitløk, ingefær og sesamfrø til stekepannen med kjøttdeig og stek i 1 min. Tilsett asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P] og bland godt. Krydre med en stor klype pepper*.

5

Pakk tortillabrød inn i folie og stek i ovnen i 4-5 min, til gjennomvarmet.

6

Smør hver tortilla med asiatisk majones. Topp med kålsalat, kjøttdeig og chili. Server resterende limebåter på siden.