Skip to main content
Japansk-inspirert taco

Japansk-inspirert taco

med krydret kjøttdeig og sprø kålsalat

I dag drømmer vi oss bort til Japan med en fantastisk oppskrift på taco! Vi bygger tacoene med asiatisk majones, det velsmakende kjøttet, sprø kålsalat og en klype chili. Dette er en smakfull taco i en ny variant.

Tags:
Rask
Allergener:
Sesam
Egg
Sennep
Soya
Gluten
Hvete
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

250 g

Kjøttdeig av storfe

1 stk

Rød chili

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder: Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

37.5 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder: Sesam, Soya, Gluten, Hvete, Sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder: Gluten, Hvete)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde spor av: Selleri)

1 stk

Lime

1 stk

Rødløk

1 stk

Ingefær

10 g

Sesamfrø

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

Næringsinnhold

Kalorier1019 kcal
Energi (kj)4264 kj
Fett60.5 g
Mettet fett12.9 g
Karbohydrater78.3 g
Sukker25.6 g
Fiber8.5 g
Protein39.5 g

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft). Riv ingefær (uskrellet) og hvitløk fint. Skjær rødløk i tynne skiver. Riv en klype limeskall og skjær lime i båter. Skjær chili i tynne skiver. Riv gulrot (uskrellet). VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

Stek kjøttdeig
2

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig og rødløk i 5-6 min. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Bland kålsalat
3

Bland strimlet salat, gulrot, en skvett limesaft, en klype limeskall, olivenolje* [1 ss | 2 ss] og en klype salt* og pepper* i en skål.

Krydre kjøttdeig
4

Tilsett hvitløk, ingefær og sesamfrø til stekepannen med kjøttdeig og stek i 1 min. Tilsett asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P] og bland godt. Krydre med en stor klype pepper*.

Varm tortillas
5

Pakk tortillabrød inn i folie og stek i ovnen i 4-5 min, til gjennomvarmet.

Server
6

Smør hver tortilla med asiatisk majones. Topp med kålsalat, kjøttdeig og chili. Server resterende limebåter på siden.