HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHalloumiburger
topBanner
Halloumiburger

Halloumiburger

med kremet pestodressing & potetbåter

Tags:Vegetar
Allergener:EggSennepSulfittermelkgluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Løk

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

15 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

1 stk

Briochebrød

(InneholderEgg, Sennep, melk, glutenKan inneholdesoya, sesam)

30 g

Tomat

200 g

Grønn pesto

(InneholderSulfitter, melk)

30 g

Halloumi

(Inneholdermelk)

500 g

Salatblanding

2 ss

Poteter

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Vann* (steg 3)

Sukker* (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier786.175 kcal
Energi (kj)3289.3562 kj
Fett48.7 g
Mettet fett17.7 g
Karbohydrater53.87 g
Sukker10.4 g
Protein30.4975 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 240°/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm båter. Fordel potetbåtene på et stekebrett med bakepapir. Drypp over med en smule olivenolje*  og krydre med en klype salt* og pepper*. Bland sammen og stek på øverste hylle i ovnen i 25-30 min, eller inntil gyldne.

2

Skjær halloumi i tynne skiver (3 per person). Skjær løk og tomat i tynne skiver.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels varme. Stek løk under omrøring i 5-6 min. Tilsett balsamico, vann* [2 ss | 4 ss] og en klype sukker* i pannen og rør godt rundt. Stek i 3-5 min inntil løken er mørk og klissete. Overfør til en liten bolle og vask stekepannen.

4

Bland pesto og majones i en liten skål. 


5

Varm burgerbrød i ovnen i 3 min, når det er 5 min igjen av steketiden til potetbåtene. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek halloumi i 2 min på hver side. 


6

Skjær burgerbrød i to og smør med kremet pestodressing. Fyll med salatmix, tomat, halloumi og karamellisert løk. Serveres med potetbåter og resterende salat dryppet med en smule olivenolje* ved siden av.