1 stk
Løk
50 g
Majones
(InneholderEgg, Sennep)15 ml
Balsamico
(InneholderSulfitter)1 stk
Briochebrød
(InneholderEgg, Sennep, melk, glutenKan inneholdesoya, sesam)30 g
Tomat
200 g
Grønn pesto
(InneholderSulfitter, melk)30 g
Halloumi
(Inneholdermelk)500 g
Salatblanding
2 ss
Poteter
etter behov
Vann* (steg 3)
Sukker* (steg 3)
Forvarm ovnen til 240°/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm båter. Fordel potetbåtene på et stekebrett med bakepapir. Drypp over med en smule olivenolje* og krydre med en klype salt* og pepper*. Bland sammen og stek på øverste hylle i ovnen i 25-30 min, eller inntil gyldne.
Skjær halloumi i tynne skiver (3 per person). Skjær løk og tomat i tynne skiver.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels varme. Stek løk under omrøring i 5-6 min. Tilsett balsamico, vann* [2 ss | 4 ss] og en klype sukker* i pannen og rør godt rundt. Stek i 3-5 min inntil løken er mørk og klissete. Overfør til en liten bolle og vask stekepannen.
Bland pesto og majones i en liten skål.
Varm burgerbrød i ovnen i 3 min, når det er 5 min igjen av steketiden til potetbåtene. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek halloumi i 2 min på hver side.
Skjær burgerbrød i to og smør med kremet pestodressing. Fyll med salatmix, tomat, halloumi og karamellisert løk. Serveres med potetbåter og resterende salat dryppet med en smule olivenolje* ved siden av.