HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHakkebiff
topBanner
Hakkebiff

Hakkebiff

med gresk salatost, grov potetmos og tomatsalat

PopulƦr
Tags:Barnevennlig
Allergener:Egg•gluten•melk•Sulfitter

Les etiketten pƄ produktet for Ƅ finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for Ƅ sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Bifftomat

4 g

Mamas Favoritt

(InneholderEgg)

1 pose

Basilikum

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

60 g

Gresk salatost

(Inneholdermelk)

250 g

GrĆønn pesto

(Inneholdermelk, Sulfitter)

500 g

KjĆøttdeig

1 stk

Poteter

½ stk

GrĆønn tomat

1 stk

RĆødlĆøk

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Egg* (steg 2)

SmĆør* (steg 5)

NƦringsinnhold
NƦringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier698.62 kcal
Energi (kj)2923.0261 kj
Fett33.905 g
Mettet fett9.7 g
Karbohydrater64.6215 g
Sukker20.5 g
Protein38.1535 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
•Stekepanne
•Kasserolle
FramgangsmƄte
FramgangsmƄtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med lettsaltet vann*. Del poteter i to (uskrellet). Kok poteter i 20-25 min pÄ middels høy varme.

2

Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P]. Bland gresk salatost [1/2 pakke, 2P.], kjøttdeig, panko, egg* [1 stk | 2 stk], Mamas Favoritt og rødløk [1 ss | 2 ss] med en klype salt* og pepper* i en skÄl.

3

Form kjøttdeig til hakkebiffer (1 per pers.). Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne pÄ middels høy varme. Stek hakkebiffer i 5-6 min pÄ hver side, eller til gjennomstekte. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt nÄr det er uten antydninger av rødt.

4

Skjær tomater i tynne skiver og anrett pÄ en tallerken. Drypp over pesto og krydre med en klype salt* og pepper*. Topp med basilikumblader og rødløk [1 ss | 2 ss].

5

Finhakk resterende basilikum.Ā Hell vannet av kjelen med poteter. Tilsett en klatt smĆør* og basilikum (spar litt til servering).Ā Mos grovt med potetmoser eller gaffel, og smak til med salt* og pepper*.

6

Anrett hakkebiff, potetmos og tomatsalat pÄ tallerkener. Topp med resterende basilikum.