Skip to main content
Hakkebiff

Hakkebiff

med gresk salatost, grov potetmos og tomatsalat

4.1
(67)
Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Egg
Gluten
Hvete
Melk
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Bifftomat

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder: Egg)

1 pose

Basilikum

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

100 g

Gresk salatost

(Inneholder: Melk)

60 g

Grønn pesto

(Inneholder: Melk, Sulfitter)

250 g

Kjøttdeig av storfe

500 g

Poteter

1 stk

Grønn tomat

½ stk

Løk

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 2)

etter behov

Smør (steg 5)

Næringsinnhold

Kalorier698.6 kcal
Energi (kj)2923 kj
Fett33.9 g
Mettet fett9.7 g
Karbohydrater64.6 g
Sukker20.5 g
Fiber7 g
Protein38.2 g
Kolesterol0.1 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok poteter
1

Kok opp en kjele med lettsaltet vann*. Del poteter i to (uskrellet). Kok poteter i 20-25 min på middels høy varme.

Bland kjøttdeig
2

Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P]. Bland gresk salatost [1/2 pakke, 2P.], kjøttdeig, panko, egg* [1 stk | 2 stk], Mamas Favoritt og rødløk [1 ss | 2 ss] med en klype salt* og pepper* i en skål.

Stek hakkebiff
3

Form kjøttdeig til hakkebiffer (1 per pers.). Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek hakkebiffer i 5-6 min på hver side, eller til gjennomstekte. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

Lag tomatsalat
4

Skjær tomater i tynne skiver og anrett på en tallerken. Drypp over pesto og krydre med en klype salt* og pepper*. Topp med basilikumblader og rødløk [1 ss | 2 ss].

Lag potetmos
5

Finhakk resterende basilikum. Hell vannet av kjelen med poteter. Tilsett en klatt smør* og basilikum (spar litt til servering). Mos grovt med potetmoser eller gaffel, og smak til med salt* og pepper*.

Server
6

Anrett hakkebiff, potetmos og tomatsalat på tallerkener. Topp med resterende basilikum.