HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHakkebiff
topBanner
Hakkebiff

Hakkebiff

med gresk salatost, grov potetmos og tomatsalat

Populær
Tags:Barnevennlig
Allergener:EggglutenmelkSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Bifftomat

4 g

Mamas Favoritt

(InneholderEgg)

1 pose

Basilikum

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

60 g

Gresk salatost

(Inneholdermelk)

250 g

Grønn pesto

(Inneholdermelk, Sulfitter)

500 g

Kjøttdeig

1 stk

Poteter

½ stk

Grønn tomat

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Egg (steg 2)

Smør (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier698.62 kcal
Energi (kj)2923.0261 kj
Fett33.905 g
Mettet fett9.7 g
Karbohydrater64.6215 g
Sukker20.5 g
Protein38.1535 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med lettsaltet vann*. Del poteter i to (uskrellet). Kok poteter i 20-25 min på middels høy varme.

2

Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P]. Bland gresk salatost [1/2 pakke, 2P.], kjøttdeig, panko, egg* [1 stk | 2 stk], Mamas Favoritt og rødløk [1 ss | 2 ss] med en klype salt* og pepper* i en skål.

3

Form kjøttdeig til hakkebiffer (1 per pers.). Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek hakkebiffer i 5-6 min på hver side, eller til gjennomstekte. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

4

Skjær tomater i tynne skiver og anrett på en tallerken. Drypp over pesto og krydre med en klype salt* og pepper*. Topp med basilikumblader og rødløk [1 ss | 2 ss].

5

Finhakk resterende basilikum. Hell vannet av kjelen med poteter. Tilsett en klatt smør* og basilikum (spar litt til servering). Mos grovt med potetmoser eller gaffel, og smak til med salt* og pepper*.

6

Anrett hakkebiff, potetmos og tomatsalat på tallerkener. Topp med resterende basilikum.