Haddock with romesco topping
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Haddock with romesco topping

Haddock with romesco topping

with herb almond crust and pearl couscous

Allergener:
Gluten
Hvede
Celery
Pesce
Tree nuts
Milk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

170 g

Perlecouscous

1 stk

Gulrot

4 g

Grønnsaksbuljong

1 stk

Løk

1 stk

Hvitløk

1 stk

Paprika

4 g

Røkt paprikapulver

250 g

Hyse

1 stk

Oregano

10 g

Mandler

75 ml

Yoghurt

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør

1 ss

Olivenolje

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier673 kcal
Energi (kj)2816 kj
Fett22.3 g
Mettet fett8.2 g
Karbohydrater70.6 g
Sukker11 g
Fiber6.5 g
Protein43.2 g
Natrium408.2 mg
Calcium0.5 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6