French chicken in creamy tarragon sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
French chicken in creamy tarragon sauce

French chicken in creamy tarragon sauce

with lyonnaise potatoes and pear salad

Allergener:
Melk
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Kyllingbryst

1 pose

Estragon

150 ml

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

500 g

Poteter

1 stk

Løk

40 g

Ruccola

1 stk

Pære

½ stk

Rosmarin

15 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

2 ss

Vann* (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 2)

½ ts

Sukker (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

½ dl

Vann (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier754 kcal
Energi (kj)3154 kj
Fett38.1 g
Mettet fett17.3 g
Karbohydrater59.2 g
Sukker14.5 g
Protein42.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6