topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Epleburger

Epleburger

med karamellisert løk og pommes frites

Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

1 stk

Løk

1 stk

Eple

15 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

50 g

Revet mozzarella

(Inneholder Melk)

2 stk

Briochebrød

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

40 g

Ruccola

250 g

Kjøttdeig av storfe

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Smør (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier746 kcal
Energi (kj)3121 kj
Fett41.75 g
Mettet fett12.6 g
Karbohydrater59.45 g
Sukker21.3 g
Protein38.47 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak pommes frites
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) til pommes frites. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp en skvett olivenolje* over, krydre med salt* og pepper* og bland. Bak i ovnen i 20-25 min.

Karamelliser løk
2

Skjær løk i tynne, halve skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek løk i 10-15 min, eller til myke og karamellisert. Tilsett en klatt smør* når det er 5 min igjen.

Form burgere
3

Skrell eple og riv groft. Bland eple, kjøttdeig og panko [1/2 pakke, 2P] med en klype salt* og pepper* i en skål. Form kjøttdeig til burgere (1 per pers.). Tips: Lag burgerne en smule større i diameter enn burgerbrødene, fordi de trekker seg sammen ved steking.

Stek burgere
4

Varm opp en skvett olivenolje i en annen stekepanne på middels varme. Stek burgere i 5-6 min på hver side. Ta pannen av varmen når burgerne er ferdigstekte. Fordel revet mozzarella på burgerne. Dekk til med lokk, og sett til side i 4 min, eller til osten er smeltet.

Varm briochebrød
5

Skyll ruccola under kaldt vann*. Del brødene i to, og plasser på et stekebrett. Varm i ovnen i 2-3 min. Vend ruccola i en skål med en skvett olivenolje*, salt* og pepper*.

Server
6

Smør burgerbrødene med majones. Fyll med ruccola, burger og karamellisert løk. Server pommes frites og ruccola på siden.