Hvis burger er en favoritt hjemme hos dere, må dere prøve vår deilige vegetariske cheeseburger-bowl. Her lager vi vår egen bowl med en base av sesamfries og stekt vegetardeig, som toppes med ost, dressing og et utvalg av sprø, friske grønnsaker. Skreddersy din burger-bowl akkurat slik du vil ha den!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
180 g
Vegetardeig
500 g
Poteter
75 ml
Rømme
50 g
Vegansk srirachamajones
1 stk
Salat
2 stk
Tomat
1 stk
Vårløk
50 g
Cheddar/Gouda ostemix, revet
1 stk
Bladpersille
1 stk
Sprøstekt løk
4 g
Hello Sunrise
10 g
Sesamfrø
Pastinakk
½ ts
Salt til poteter
1 ss
Ketchup til saus
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.
Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
I mellomtiden, bland rømme, ketchup, srirachamajones og en klype salt og pepper i en liten skål.
Sett til side.
Skyll salat, skjær av rotdelen og grovhakk.
Grovhakk tomat.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Finhakk persille.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek vegetardeig med Hello Sunrise og en klype salt i 4-5 min, eller til noe brunet.
Anrett fries i dype tallerkener og topp med sesamfrø og vegetardeig.
Server med tomat, salat, vårløk, sprøstekt løk, burgerdressing, ost og persille i separate skåler.