Skip to main content
Vegetarisk cheeseburger-bowl
Vegetarisk cheeseburger-bowl

Vegetarisk cheeseburger-bowl

med burgerdressing og sprøstekt løk

Hvis burger er en favoritt hjemme hos dere, må dere prøve vår deilige vegetariske cheeseburger-bowl. Her lager vi vår egen bowl med en base av sesamfries og stekt vegetardeig, som toppes med ost, dressing og et utvalg av sprø, friske grønnsaker. Skreddersy din burger-bowl akkurat slik du vil ha den!

Tags:
Vegetar
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Bygg
Soya
Melk
Hvete
Selleri
Sennep
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

180 g

Vegetardeig

500 g

Poteter

75 ml

Rømme

50 g

Vegansk srirachamajones

1 stk

Salat

2 stk

Tomat

1 stk

Vårløk

50 g

Cheddar/Gouda ostemix, revet

1 stk

Bladpersille

1 stk

Sprøstekt løk

4 g

Hello Sunrise

10 g

Sesamfrø

Pastinakk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

1 ss

Ketchup til saus

Næringsinnhold

Kalorier816 kcal
Energi (kj)3416 kj
Fett46.4 g
Mettet fett14 g
Karbohydrater65.7 g
Sukker12.3 g
Fiber15.6 g
Protein35.5 g
Natrium1840 mg
Calcium1.1 mg
Iron0.8 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Bland dressing
2

I mellomtiden, bland rømme, ketchup, srirachamajones og en klype salt og pepper i en liten skål.

Sett til side.

Forbered grønnsaker
3

Skyll salat, skjær av rotdelen og grovhakk.

Grovhakk tomat.

Forbered garnering
4

Skjær vårløk i tynne skiver.

Finhakk persille.

Stek vegetardeig
5

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig med Hello Sunrise og en klype salt i 4-5 min, eller til noe brunet.

Server
6

Anrett fries i dype tallerkener og topp med sesamfrø og vegetardeig.

Server med tomat, salat, vårløk, sprøstekt løk, burgerdressing, ost og persille i separate skåler.